sunnuntai 19. elokuuta 2018

Suullinen Kelaatio - Verisuonten luonnollinen puhdistus

Nyky ihmisten 3 suurinkuolin syy on sydän ja verisuonisairaudet.
Kannattaa siis opiskella ja ymmärtää miten verenkiertoa voi parantaa ja hoitaa sekä puhdistaa!


Lääkäreiden nykyään hyvin yleisesti oleva verenkierron hoito menetelmä on ohitusleikkaus joka korjaa vain yhden suonen kohdan eikä huolla koko kehon verenkierto elimistöä kuitenkin verisuonistoa on ihmisessä lukuisia metrejä.
Täältä tietoa lisää ohitusleikkauksesta

Tämän jälkeen lääkärit määräävät Marevan lääkettä- tai muun merkkistä verenohennus lääkettä. Veren ohentaminen ei kuitenkaan poista verenkierrosta raskasmetalleja, kalkkia eikä rasvaa..

Tämän lääkkeen pakkaus selosteessa on jo ongelmaa se ettei ihminen saa syösä K vitamiinia tarvitsemme sitä!

"Marevan ruuan ja juoman kanssa
K-vitamiinin saanti vaikuttaa Marevanin hoitotasapainoon. Tämän vuoksi K-vitamiinin saannin tulisi olla mahdollisimman tasaista. On vältettävä äkillisiä ruokavalion muutoksia. K-vitamiinia sisältävät runsaimmin vihreät kasvikset, lehdet ja yrtit.
Alla on listattuna joitakin runsaasti K-vitamiinia sisältäviä ruoka-aineita. Näiden käyttöä ei tarvitse välttää, mutta päivittäisten saantimäärien tulee olla mahdollisimman tasaisia: teelehdet (mutta ei haudutettu tee), amarantuslehdet, avokado, endiivi, herneet, kajottikurpitsa, keräkaali, kevätsipuli, kiivihedelmä, korianteri, kurkun kuori (mutta ei kuorittu kurkku), lehtikaali, lehtisalaatti, nauris, mintunlehdet, oliiviöljy, parsakaali, persilja, pinaatti, pistaasipähkinät, punainen merilevä, ruohosipuli, ruusukaali, rypsiöljy, sinapinlehdet, soijapavut, soijaöljy, vesikrassi.
Karpalomehu ja muut karpaloa sisältävät valmisteet voivat voimistaa Marevanin vaikutusta, joten yhteiskäyttöä tulee välttää.
Tupakointi voi vaikuttaa varfariinin tehoon. Jos olet tupakoinut pitkään ja lopetat Marevan-hoidon aikana tupakoinnin, saatat tarvita tiheämpää INR-seurantaa."

Sen sijaan Suullinen Kelaatio touetuetaan aminohappohin sidotuilla vitamiineilla ja yksilöidyllä lihastestatulla ohjelmalla. Hoito ohje tehdään jokaiselle yksilöidysti korkealaatuisimmilla tuotteilla. Hoito ohjeen kesto mikäli sinulla on olltu vakavaa tukkeumaa tai esim sydänkohtaus tai tupakoit kuuri kestää 1,5kk sinun ikävuosi kymmentä kohti, muutoin riittävä aika on 1kk ikävuosikymmentä kohti. 
Lisätietoja tästä tehokkasta ja turvallisesta tavasta puhdistaa verisuonet luonnollisesti saat kun sinulle tehdään ulkoinen analyysi ja Hyvinvointestin kautta yksilöity ohjelma.

jokainen on erillainen ja tarvitsee erillaista tukea puhdistusprosessin aikana.

Verenkierron ehdoton paras ystävä on omega 3 rasvahapot, sillä ne tekevät tietyitä joista huono rasva pääsee pois. Tottakai Proargilla saadaan nopeita tuloksia verenkierrossa.
Kuuriin on yhdistettävä kelattuitoja mineraaleja ja jotakin johon voidaan imeyttää kaikki se kuona jonka vitamiinit kuljettaa sekin on yksilöitävä jotkut ovat vahvempia kuin toiset ja esi Bowel build käy toisille on valittava hellempiä vaihtoehtoja kuten savi tai chhorella.

Varaa aikasi Ulkoiseen analyysiin jo tänään ja aloita puhdistamaan verenkiertojärjestelmääsi!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti