tiistai 14. toukokuuta 2019

Miten vapauttaa sinun alitajunta alitajuisista ajatuksistani?

Miten vapauttaa alitajunnan vastarintaa



Ensinnäkin sinun on löydettävä se, mikä on aiheuttanut alitajunnan mielessäsi vastustuskyvyn rakentamista, koska lapsuutesi jälkeen on ratkaisematonta traumaa, jonka löydämme lihaskokeiden avulla.

Alitajuntaan kuuluva mieli muistaa kaiken, koska olit syntynyt äitisi kohdussa.
Kaikki tunteet ja se, mitä vanhemmillesi ja jopa isovanhemmillesi suhteissa ja elämässä tapahtui, heijastavat sinua aina. Henkilökohtaisuudellasi on tietysti vaikutusta siihen, miten reagoi siihen. Sää reagoi stressaavaan (taisteluun tai lentoon) tilanteeseen pysymällä, juoksemalla tai taistelemalla.



Olemme elävä värähtelymaailma. Joten meidän tärinä vaikuttaa kaikkialle ympärillemme ja kun olemme toisen persoonan vieressä, heidän tärinänsä vaikuttavat myös meihin. Myös värähtelyt saavat meidät houkuttelemaan ihmisiä ja tilanteita elämässämme. Joten mikään ei ole sattumaa. Kaikki tapahtuu jostain syystä, ja olette houkutelleet sitä elämässäsi mukaan lukien allergiat tai minkä tahansa oireet.

Kun ymmärrät tämän, olet tullut pitkälle. Kun alat ottaa vastuun fyysisestä maailmastasi, että kaikki on osa prosessiä ja kaikkea sitä, mitä olet luonut ajatuksillasi ja tunteillasi.

How to release resistance from the subconscious mind


Allergioilla voi olla monia traumoja toisen päälle, mikä aiheuttaa vastarintaa, joten tässä prosessissa tarvitset myös kärsivällisyyttä, kuten aina, kun voisit pakottaa kehosi parantumaan, sillä sinun on annettava prosesille aikaa.



Muista myös, että kehosi on nyt liian stressaantunut, ja se vaatii puhdistuksen tukemista ja luultavasti rakentamista, joten varmista, että saat yksilöllisen puhdistusohjelman lihaskokeita sekä emotionaalista hoitoa, kuten psykokinesiologiaa.

Älä tee enää tekosyitä löytää syitä, miksi haluat elää helpompaa ja iloisempaa elämää, koska muista vain se, joka pitää sinut takaisin!

Pidä aikaa Psycokinesiologycal analysointiin / hoitoon ja aloita odottamiesi tulosten saaminen ja maby, jonka olet jo menettänyt!

NO HOPE, BE SHURE!

Sinun tarvitsee vain tehdä päätöksiä ja se johtaa sinut unelmiesi määränpäähän!

Ota yhteyttä täydentävään terveydenhuollon ammattilaiseen Minja Zeukseen NYT!
Ja varaa ensimmäinen keskustelu ilmaiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti