lauantai 19. tammikuuta 2019

Miksi PH-tason ylläpito on välttämätöntä terveydelle?

TASAPAINOTA TERVEYTESI


Useimmat meistä eivät ajattele kuinka tärkeää on happo emäs tasapaino kehossamme. Se on välttämätöntä. 

Monet Lääkäritkin huomauttavat kehon happamuudesta sillä tasapainoinen PH hoitaa terveyttämme sisältä ulospäin. Sairaushan ei voi meissä olla jos PH:mme on tasapainossa.


Miksi PH-taso on välttämätön terveydelle?

Kehon liikahappamuus päästää terveydellemme haitallisten organismien pääsyn kehoomme jotka sitten tuhoaa ja vahingoittaa kudoksia ja vahingoittaa immuunijärjestelmäämme.

Mikä on PH?
Mitä me kutsumme PH:ksi on vetypotentiaali. Se on mitta jolla mitataan kehon nesteissä ja kudoksissa olevaa alkaalisuutta tai happamuutta kehossamme. Se mitataan asteikolla 0-14 Mitä alhaisempi luklu on sitä happamampaa aine on. Mitä alkaalisempi liuos on sitä korkeampi luku on.
Neutraali PH on 7. Kaikkein terveellisin PH on hiukan alkaalinen. Optimaalisesti haluamme kehon ph:n olevan tarkalleen 7,365 tämä luku vaihtelee päivän aikana mutta normaali arvo on 6-7,5 välillä.


Mikä vaikuttaa PH:seen?
Normaalisti, munuaiset pitää yllä kehomme eletrolyytti tasapainoa, kuten kalsium, mangnesium, kalium, ja natrium. Kun me altistumme happamille aineille näitä elektrolyyttejä käytetään tasapainottamaan kehon happamuutta. Korkean happamuus määrät pakottaa kehomme ottamaan mineraaleja luustolta, soluilta, elimiltä ja kudoksista. jolloin solut kärsivätr mineraalien puutteesta jolloin kehoon pääsee kuonaa ja silloin kehomme happamoituu kokonaan.- vitamiinin imeytyminen vaikeutuu kun mineraaleja ei ole riittävästi. Myrkyt ja patogeenit (taudinaiheuttajat) lisääntyvät kehossa ja immuunijärjestelmästä tulee ylirasittunut ja heikentynyt.


Mikä aiheuttaa kehon happamuuden?
 Alkoholin ja huumeiden (lääkkeiden) käyttö
 Antibiootin yli käyttö
 Keinotekoiset makeutusaineet
 Krooninen stressi
 Elintarvikkeiden ravinnepitoisuuksien väheneminen teollisen viljelyn takia
 Matala kuidun käyttö ruokavaliossa
 Urheilun puute
 Liiallinen eläimen lihan käyttö (liha joka ei syö ruohoa)
 Liialliset hormoonit ruuassa, terveys ja kauneus tuotteissa ja muoveissa.
 Altistuminen kemikaaleille, säteilylle, kodinpuhdistus aineille, rakennus aineille, tietokoneelle, kännyköille ja mokroaaltouunille.
 Ruuan värjäys ja säilöntäaineet
 Yli urheilu
 Torjunta-aineet ja rikkakasvien torjunta-aineet
 Saasteet
 Huono pureskelu ja ruokailu tottumukset
 Jalostetut elintarvikkeet
 Pinta hengittäminen


Miten happamuus vaikuttaa terveyteemme?
 Allergiat, astma ja nenän ja hengitysteiden tukkoisuus
 Väsymys
 Jatkuva sairastelu
 Päänsärky
 Turvotus
 Nivel- ja lihaskipu
 Ihoongelmat
 Haavaumat
 Painon nousu


Pitkällä ajalla kehon happamuus voi aiheuttaa
 Reuman
 Syövän
 Diabeteksen
 Fibromyalgian
 Sydänsairauden
 Multiple Sclerosis ( MS- taudin)
 Osteoporosin
 Halvauksen


Miten voit ylläpitää terveellisen PH:n?
Vaikkakin ympärillämme on paljon happamuuden aiheuttajia, suurin syy ja terveellisen PH:n ylläpitäjä on ruokavaliomme.
Hedelmät ja vihannekset sisältävät kaliumia joka on luonnon oma happamuuden poistaja. Länsimainen ruokavaliomme sisältää todella vähän tuoreita tai raakoja vihanneksia hedelmiä ja kasviksia.
Prosessoitu ruoka sisältää tonneittain natriumkloridia (pöytäsuolaa) joka supistaa verisuonia ja lisää kehomme happamuutta.
Syömällä paljon eläin proteinia rikkihappo kerääntyy veressämmekun aminohapot pilkkoutuvat.
Kaikki jyvät, kokojyvää tai ei, luovat happamuutta kehossa. Amerikkalaiset nauttivat suurimman osan kasvien ruokavaliostaan jalostetun maissin tai vehnän muodossa.

Meidän ongelma ei saata olla se ettemme syö riittävästi alkaalista ruokaa vaan syömme liikaa hapanta.
Kalsium rikkaat maitotuotteet aiheuttavat eniten osteoporoosia. Joka johtuu siitä että se aiheuttaa happamuutta kehossamme! Kun verenkiertosi on liian hapan, se varastaa kalsiumia (enemmän alkaalisilta kehon osilta) kuten luustosta luusto yrittää palauttaa kehosi PH:n tasapainoon. Joten paras tapa välttää osteoporoosi on syödä paljon alkaalisia vihreita lehti vihanneksia.




Kraana vesi tulee putkien läpi jotka ovat yhtä likaisia kuin likavesi kaivu (kuka niitä puhdistaa?) Kraanaveteen lisätään esim kalkkia veden puhdistuksen yhteydessä joka sittemmnin jää verenkiertoomme jota on paljon hankalampaa puhdistaa verenkierrosta kuin veden käsittelylaitetta putsaamalla ja vaihtamalla suodattimen säännöllisesti.

Sekä käyttää Biocera veden käsittelylaitteita omaan juomaveteesi.
Kraanavesi on valmiiksi hapanta veden puhdistus prosessin takia lisäksi kun lisäät jo alkaalista juomavettä ja saat biokeraamisia mineraaleja verenkiertoosi saat vähän anteeksi ympäristön aiheuttamaa stressiä.
Happamuutta edistävät ruokaaineet: 

(ota huomioon ruokavalion mukainen dietti)
 Leikkeleet
 Maissimurot
 Munat
 Linssit
 Kaura
 Perinteiset lihat: naudanliha, kana ja sianliha
 Maito
 Pasta
 Maapähkinät ja saksanpähkinät
 Riisi
 Valkoinen leipä
 Koko jyvä
 Kraana vesi

Jotkut ruuat tässä listassa kun munat ja saksanpähkinät, voivat olla happamia kehollesi muttei se estä kuitenkaan sinua syömästä niitä. Niissä on kuitenkin paljon terveellisä ainesosia kuten antioksidantteja ja omega 3 rasvahappoja. Terve tasapaino on se, kokonaisuus kun pH:sta on kyse - on mahdollista tulla myös liian emäksiseksi.

Alkaalisia ruokia
Hedelmät, sienet, vihannekset etenkin (sitrukset, taatelit, rusinet ja pinaatti) edistää kehon omaa alkaalisuutta.
Kumma kyllä, happamat hedelmät, kuten greippi ja tomaatit, eivät aiheuta happamuutta kehossa. He tekevät juuri päinvastaista ja vaikuttavat emäksisisöimällä kehoa.

Raakaruoka
Kypsentämätön ruoka hedelmät ja vihannekset niiden on sanottu olevan biogeenisiä ( elämää tuottavia): Kypsennetty ruoka tappaa alkalisoivat mineraalit ruuasta. Lisää raakaruuan syöntiä ja kokeile mehustaa ruokaasi tai kokeile esim kevyt vihannesten höryttämistä.

Alkaalinen Vesi
Alkalisessä vedessä on ph: 9-11. Käsitelty vesi on juuri sopivaa juotavaksi. vesi suodatetaan suodattimen läpi jolloin saat puhdasta ja emäksistä vettä joka siemauksella ja Biocera todella lisää nämä terveydelle välttämättömät mineraalit veden sekaan joten ne on kehon helppo käyttää. Kraanavesi happamoitta kehoa ja se edistää huonojen bakteerien kasvua kehossa.
voit tehostaa ionisoitue vettä vielä lisäämällä veteen ruokasoodaa, sitruunaa tai limeä se lisää alkaalisuutta ja tuo ihanaa makua juomaveteen.

Vihreät juomat
Juomat jotka tehdään vihreistä vihanneksistä tai ruohoista jotka on jauhettu tai nestemmäisessä muodossa niistä saa runsaasti lehtivihreää. Lehtivihreä on rakenteeltaan samanlaista kuin meidän oma veri siksi se alkalisoi niin tehokkaasti. Helppo ja hyvä koko perheen viherjuoma on Liquid clorofyll.

Miten voit testata oman PH:si?
Voit tilata nyt suoraan Abundante Saludin kautta PH liuskoja niin oman kehosi PH:n testaamiseen ja tarkkailuun kun kohennet elämän tapojasi ja ruokavaliotasi kuin oman kraanaveden testaamiseenkin.. Mittaa kehosi PH Syljestä ja Virtsasta ja lähetä tieto siitä Täydentävnterveydenhuollon ammattilaiselle.
Lihastestaamme sinulle seuraavan askeleen kohentaaksesi elämäntapojasi ja ruokavaliota. Katsotaan sitten paras hoitomuoto.

Sinun on parasta testata aamuvirtsasta seuraava virtsa joka antaa yleensä parhaan tuloksen. Tarkasta arvo ja lähetä tietosi. 

Välillä kehossa on tiloja joissa sylki emäksinen ja virtsa hapan ja päin vastoin ja se kertoo erillaisiata tiloista kehossasi.
Päivän mittaan paras aika on testata PH arvosi ennen ruokaa ja 2 h ruuan jälkeen.
Syljen PH pitäsi olla 6,8-7,2.

Ota yhteyttä, saadaksesi lisää tietoa!

lähdetieto:
https://draxe.com/balancing-act-why-ph-is-crucial-to-health/
Nature´s Sunshine Products kirja jonka kirjoittaja Steven horne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti