sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Vuonna 2019 IHANNE PAINOOSI oletko tehnyt jo päätöksen?

Painonhallinta on hyväksi!


Kuuluuko sinunkin tavoitteisiin laihtua ihanne mittoihin. Haluat sitten -5kg tai -50kg

Biomedicentter- centro de medicina integrativa






Minja Zeus, psicokinesiologa, analisis, terapias, cursos, lecturas y productos en alto calidad











Mia Draveres, Lihastestaus, Eteeriset öljyt ja väriterapia


ja lisää asiantuntijoita tulee kunhan lisäävät tietonsa kotisivulle!

Kun puhumme painosta ja painon halinnasta on kyseessä sitten ylipaino tai alipaino syyhän on kuitenkin sama huono ravitsemus. Syynä taas huonoon ravitsemukseen on enemmän henkinen epätasapaino ja usein käsittelemätän trauma/traumat. Meidän on hyvä muistaa että niitä on kaikille ei ainoastaan painon kanssa kamppailevilla vaan ihan kaikilla!
Psykokinesiologia on loistavat tapa läytää tietostetut kuin hyvin syvällä piilossa olevat täysin tiedostamattomat alitajuiset traumat. Voit lukea vielä hieman mitä eroa on kinesiologialla ja psykokinesiologialla täältä:


Paras tapa saada oma tietoosi millaiset käsitelemättömät tunteet niin tehokkaasti estävät sinua vuosi tolkulla pääsemästä unelma vartaloosi tai mihin tahansa tavoitteeseesi on varata aika ensimmäiseen maksuttomaan keskusteluaikaan jossa Täydentävänterveydenhuollon ammattilainen auttaa sinua tavoitteidesi kanssa kirjataan ylös oireet ja haetaan motivaatio prosessiin ja saat hyvin tarkan kuvaelman tarvittavasta hoito ohjelmastasi ja tarjouksen joka on voimassa viikon. Ensimmäinen maksuton keskusteluaika on niin voimakas, että paranemis prosessi alkaa välittömästi. Se on kuitenkin kuin lenkille lähtö jos et ota ensimmäisen askeleen jälkeen askeltakaan eihän sitä voi kutsua lenkiksi eikä tuloksiakaan samalla lailla tule.



Lisäksi Nature´s Sunshinella on mahtavia tukituotteita painon hallintaan kuten 
Kick starter pack

3 purkkia Fat grabbersia – sitoo 3h ajan kaiken syömäsi rasvan ( huom sitoo myös hyvät rasvat eli älä käytä samaan aikaan omega 3 yms vaan pidä 3h väliä)














1 Carbo grabbersia- ota ennen nopeaa hiiliydraatin syöntiä 1 ja valmiste sitoo  syömäsi hiilihydraatin
Kaksi yllä mainttua tuotetta kun nautit havaitset olevasi hetken kuluttua aivan tyhjä, tämä opettaa myös aivojasi välttämään epäterveellistä ruokaa koska et halua olla tyhjä.. (se on oma kokemukseni)













1 Solstic slim- yerba mate vihreä tee ja kahvi herkullisten marjojen makuisena edistää aineen vaihduntaa sekoita ionisoituun veteen ja vait vaihtaa epäterveelliset juomat pois ja samalla laitua.



(muista että laihtumiseen 80% vaikuttaa sinun ruokavaliosi ja 20% urheilu) Parhaan hoito-ohjelman saat kun otat yhteyttä ja varaat ajan 

Hyvinvointitestiin jossa tarkastetaan tarkkaan myäs mitä syöt ja lihastestataan kaikkien oireidesi kautta mitä tarvitset.



Muista, että veden laatu pelaa isoa roolia että ylipäätäntä kehosi voi puhdistua ja että ravintoaineet voivat mennä soluun Siksi Biocera veden ionisoiva kannu normaalisti auttaa sinua pudottamaan n 6kg painoa.

Muista että kaikkialla et voi suodattaa kannun kautta sillä veden pitää olla hyvälaatuista suomessa ei ole ongelmaa mutta esim Espanjassa on ostettava pullovettä ja huom!

 VAIN Bezoya, Nestle ja Lanjaron käy!  
Muut vedet sisältävät aika hurjia kemikaaleja ja tuhoavat kannun mutta myös elimistön.


Puhdistuskuuri itsessään auttaa pudottamaan muutamia kiloja ja lisäki yleensä poistaa muitakin ylimääräisiä ja haittaaviakin vaivoja kuin vilustumisia, allergioita ja väsymystä sekä päänsärkyjä ja iho ongelmia... no lista on oikeastaan loputon jos haluat pysyä terveenä.

Tee puhdituskuuri 2-4 kertaa vuodessa jos sinulla on eläimiä 
Lois puhdistuskuuri on tehtävä 1 x vuodessa.


Lisätietoja ja tarkempia luentoja voit pyytää!







Minja Zeus 
Täydentävän terveydenhuollon ammattilainen
+34 6226234112

con@abundante-salud.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti