perjantai 29. kesäkuuta 2018

Haasteessa modernihammaslääketiede

Haasteessa modernihammaslääketiede
January 22, 2018
|
Steven Hornen kirjoitus- kääntäjänä Minja Zeus

Hammas ja Craniofacial kansallisen tutkimuslaitoksen mukaan hampaiden rappeutuminen esintyy jokaisesta ikäryhmästä pikkulapsesta vanhuksiin.
Tilastot osoittavat, että 42 prosentilla 2-11-vuotiaista lapsista on ollut ensisijainen hampaiden hampaiden karies ja 21 prosenttia tästä ryhmässä olevista lapsista, jotka ovat kasvattaneet pysyviä hampaitaan, on hammaskarioita.
Hajoaminen ei kuitenkaan pysähdy siihen. Nuorten keskuudessa 59 prosenttia 12-18-vuotiaista nuorista kärsii hampaiden karieksista pysyvissä hampaissaan.
Aikuisuuden jälkeen hampaiden karieksen esiintyvyys amerikkalaisilla 20-65 hyppää ylivoimaiseen 92%: iin. Kun saavutamme 65 vuotta, amerikkalaisilla on keskimäärin 3,3 juurikanavaa tai puuttuvia hampaita ja 13,6 vanhentuneita tai puuttuvia hampaita. Moderni hammaslääketiede opettaa meille, että tämä on kaikki bakteerien vika suussa.




Siksi meille kaikille opetetaan, että ainoa tapa ehkäistä nämä ongelmat on harjaus, hammaslanta ja suuvesi sekä hampaiden käyntiot siistit, täytteet, tiivisteet ja vaikeammissa tapauksissa juurikanavissa. Onkalojen ongelman lisäksi useimmat ihmiset leuat eivät ole riittävän laajat, jotta viisauden hampaat voivat kasvaa luonnollisesti, joten ne on kirurgisesti poistettava. Lukuisat teini-ikäiset ovat epämuodostuneita puremia ja väärät hampaat, jotka edellyttävät ortodonttista työtä. Lopuksi, monilla aikuisilla on myös vakavia ongelmia ikenevalmisteilla. Ovatko nämä kaikki hampaiden ongelmat luonnollisia




Mitä jos olemme käsittäneet kaiken väärin?

Harkitse tätä hetken, mitä jos nykyajan hammaslääketieteen perusajatus on väärä? Entä jos hampaiden rappeutuminen ei johdu pääasiassa bakteerien läsnäolosta, vaan sen sijaan, että hampaiden emali rappeutuu ravitsemuksellisista puutteista?
Tämä oli uskomus Dr. Weston Priceille, joka nimitettiin National Dental Associationin ensimmäiseksi johtajaksi, josta myöhemmin tuli Yhdysvaltojen Hammaslääkäriliitto. Lääkäri Pricen mielipiteet siitä, mikä aiheuttaa hampaiden rappeutumista, olivat radikaalisti erilaiset kuin mitä ADA opettaa amerikkalaisille nykyään.

Dr. Price käytti monta vuotta matkalla maailmaan etsimään syntyperäisiä ihmisiä, jotka olivat vastustuskykyisiä ja jopa immuuneja hampaiden rappeutumiseen. Hän totesi, että perinteisillä ruokavaliolla elävät alkuperäiskansat olivat bakteereja suussa, mutta eivät hammas rapaumaa ja hammaskatoa ollenkaan, kunnes heidät altistettiin nykyaikaisille puhdistetuille elintarvikkeille. Hänen johtopäätöksensä oli se, että "hampaiden rappeutuminen ei ole pelkästään tarpeetonta, vaan osoitus siitä, että ruokavaiomme todella vaikuttaa myös hampaiden terveyteen joka muuttaa käsitystämme elämästä ja terveydestä." Hän huomasi, että muutokset ruokavaliossa, joka siirtyi ruoho-syötteisestä lihasta ja meijeristä, kaloista, kokonaisista jyvistä ja vihanneksista jalostettuihin sokereihin ja jauhoihin, jalostettuihin kasviöljyihin ja säilykkeisiin, oli hampaiden ongelmien pääsyy vaan vaikuttaa myös reikiin, lisäksi vaikutti myös viisauden hampaisiin, väärin muodostuneisiin puremiin, siirtyneet hampaat, jotka edellyttävät ortodonttista työtä ja ikenien sairautta.

Dr. Price totesi myös, että hyvä hampaiden terveys meni hyvän fyysisen ja henkisen terveyden kanssa. Tärkeintä on, että parannettu ravitsemus, ei parempi hampaiden ja ikenien puhdistaminen, on viime kädessä vastaus nykyisiin hampaiden ongelmiin. Siksi ei ole niin paljon, että meidän on harjattava hampaita koko ajan, mutta meidän on syötävä elintarvikkeita, jotka ovat ravitsevia ja auttavat vahvistamaan hampaita ja ikeniä sen sijaan, että ruokkivat bakteereja, jotka kehittävät plakkai- ja iensairauksia. Joten mikä on oikea ravitsemus, jonka helmiäiset valkoiset tarvitsevat ja miten saamme sen? 


Luonnonhuolto hampaista ja ikenistä.

Jos haluat terveet hampaat, sinun on aloitettava terveellinen ruokavalio. Kuten Dr. Weston Price havaitsi, hampaiden rappeutuminen, iensairaudet, ruokalvalio vaikuttaa myös viisauden hampaisiin ja niiden asentoon ja kehittymiseen Nämä ongelmat ovat kaikki osoitus tarpeesta kiinnittää todella tarkkaa huomiota ruokavalioon.

Dr. Price totesi, että alkuperäiskansat, joilla on korkein immuniteetti hampaiden rappeutumiseen, söivät ainakin kahta seuraavista kolmesta ruoasta päivittäin: ruoholla ruokittuista eläimistä, kaloista ja äyriäisistä peräisin oleva proteini ja maitotuotteet jotka tulee luomuviljeltyistä eläimistä.


Kaikilla näillä elintarvikkeilla on yhteinen se, että ne ovat sisältävät hyviä rasvoja ja rasvaliukoisia vitamiineja. Dr. Price totesi, että perinteisellä ruokavaliolla oli keskimäärin kymmenen kertaa enemmän rasvaliukoisia vitamiineja kuin nykyaikaisilla ruokavalioilla. Hän totesi myös, että heillä oli neljä kertaa enemmän vesiliukoisia vitamiineja ja kolme tai neljä kertaa enemmän kalsiumia ja fosforia. Muista, että tämä oli 1930-luvulla ja ihmisten ruokavalio on nykyään paljon huonompi.
  


Rakentamaan terveitä elimiä, mukaan lukien terveet luut ja hampaat, Dr. Price suositteli ruokavalion täydentämistä 1/4 teelusikallista kalanmaksaöljyä ja 1/4 teelusikallista korkeaa voivitamiiniöljyä 2-3 (jotka voit ostaa Abundante Saludin kautta laadukkasti FOODILTA) kertaa päivässä aterian yhteydessä. Nykyään näitä ravintoaineita voidaan täydentää kalanmaksaöljyllä, D3-vitamiinilla ja ruokkimalla ruohoa sisältävistä lehmistä. A- ja D-vitamiini voi olla hyödyllistä joillekin ihmisille. Itse asiassa elintarvikkeet, jotka ovat runsaasti luonnollisia rasvoja ja rasvaliukoisia vitamiineja, ovat hyviä terveydellesi, mukaan lukien luut ja hampaat. Dr. Price suositteli myös luonnonvaraisten tai nurmikoilla elävien lihojen lihan kulutusta. Nämä voivat olla vaikeita elintarvikkeita löytää, luomulihaa kyllä voi löytää (jos löydät niitä) saat ne yleensä halvempina silloin kuin ostat ne leikkaamattomina joka on erinomainen tapa säästää rahaa nykypäivän taloudessa.

Steven Hornen vaimo ja hän olivat teurastaija ha he tekivät lehmän maahasta jauhettua naudanlihaa, joka oli puoliksi sydäntä. Se oli erittäin hyvä. Orgaanisten eläinten maksa on myös hyvin terveellistä. Muita ruokavaliota koskeviin suosituksiin sisältyi syöminen kokonaisia ​​jyviä, jotka oli liotettu ennen ruoanlaittoa, vihreiden vihannesten ja meriruokien vapaata kulutusta sekä kotitekoisten kastikkeiden valmistusta. Kastike on valmistettu puristamalla luita, vihanneksia ja lihasjäteitä, jotka poistavat mineraaleja ja muita ravintoaineita, joita tarvitaan terveille luille, hampaille ja ruumiille. Ohjeet löytyvät tältä verkkosivulta (katso tämän artikkelin lopussa olevat linkit). On sanomattakin selvää, että meidän on vältettävä puhdistettua sokeria, valkoisia jauhoja, jalostettuja kasviöljyjä, säilöttyjä ja pakastettuja valmisruokia ja pikaruokia, meidän on lisättävä ruokavalioomme, luonnollisia lihoja, jyviä, vihanneksia ja hedelmiä. Lisätietoja Dr. Pricein ruokavalion suosituksista saat Sally Fallonin kirjasta: ravitsevia perinteistä. Se tarjoaa ravitsemukselliset tiedot ja alkuperäiskansojen ruokavalioihin perustuvat reseptit.






Lisäravinteet terveille hampaille


On paljon vaikeampaa löytää terveellistä ruokaa kuin se oli vuonna 1930. Joten on tärkeämpää kuin koskaan, että täydennämme ruokavalioamme lisäravinteilla, joita tarvitsemme. Olemme jo maininneet Dr. Pricein suositukset rasva-ravintolisien rasvaliukoisista vitamiineista ja tekijöistä, mutta meidän on korostettava, että jos et saa päivittäistä altistumista luonnolliselle auringonvalolle, harkitse täydentäämään omaa ruokavaliotasi D3-vitamiinilla. Tämä vitamiini on olennaista jotta luut ja hampaat voivat varastoida mineraaleja. Sen lisäksi, sinun on välttämätöntä täydentää rasvoja ja rasvaliukoisia vitamiineja, on myös tärkeää täydentää mineraaleja. Jopa parhaissa ruokavalioiossa puuttuu tärkeitä mineraaleja terveille hampaille ja kehoille.


Hyvä täydennys, joka tarjoaa makrojen mineraaleja, kuten kalsiumia, fosforia ja magnesiumia terveille hampaille, on luuston lujuus, mutta voi olla vielä tärkeämpää täydentää ruokavaliota hivenaineilla, jotka ovat nykyäänkin alemmat. Kolloidiset mineraalit ( Nature´s Sunshinelta) ovat loistava tapa täydentää mineraaleja. Markkinoilla on monia hyviä kolloidisia mineraalituotteita. Vielä parempaa on kuitenkin kasviperäisten mineraalien yhdistelmä. Kohtuullisen hyvä on HSN-W, ( Suomeen se tilataan nimellä
Horsetail & Rosemary combination) joka tarjoaa kalsiumia, piidioksidia ja muita ravintoaineita terveille hiuksille, iholle ja kynsille sekä luille, hampaille, sidekudoksille ja hermoille.
Suunnat ovat Modern Herbal Dispensatory Thomas Easley ja minä. Minulla on kaksi tarinaa kertoa tästä kaavasta. Ensinnäkin yksi lapsistani oli seitsemän ja hänellä oli vielä kaikki hänen hampaansa. Veimme hänet hammaslääkäriin ja hän sanoi, että aikuiset hampaat muodostuivat mutta eivät olleet alkaneet kasvaa vielä paikalleen. Päätin, että pojalla on oltava puutteellisia hivenmineraaleja. Annoin hänelle joitakin Herbal Mineralsin formulaa päivittäin ja kuuden viikon sisällä hän oli menettänyt kuusi hammasta. Kaksi aikuista hammasta oli kasvanut täysin ulos ja kaksi muuta osittain sisään.

Toisella naisella oli kaksitoistavuotias poika, jonka hammaslääkäri sanoi tarvitsevansa hammasrautoja etuhampaisiin. Hän päätti antaa hänelle Herbal Minerals ja kalanmaksaöljyä (Vitamiinit A & D). Kuuden viikon sisällä yksi hampaista oli täysin oikaistu ja toinen vino hammas oli siirtynyt puoleen väliin normaalista asennosta. Nämä havainnot viittaavat siihen, että mikä Weston Price havaitsi, on totta. Raskas hampaiden rappeutuminen on merkki huonosta ravitsemuksesta, erityisesti mineraaleista ja rasvaliukoisista vitamiineista. Ja muistakaa, että Dr. Price ehdotti myös, että yleinen terveys liittyi hampaiden terveyteen. Tämän linjan rinnalla minulla oli useita perheitä, jotka sanoivat, että niin kauan kuin he antavat lapsilleen Herbal Mineralsin kaavan päivittäin, he eivät sairastu.





Luonnollinen hammashoito ja hygienia

Vaikka olemme oppineet, että todellinen syy hampaiden rappeutumiseen on heikko ravitsemus, nykymaailmassamme useimmat ihmiset haluavat harjauttaa ja hampaat hampaitaan ja harjoittaa hyvää hammashoidon hygieniaa, koska on erittäin vaikeaa saada kaikki ravintoaineita tarvitsemme luonnollisesti terveellisiä hampaita. Ksylitoli on yksi liittolaisistamme, joka auttaa estämään hampaiden rappeutumista ja ikenien sairautta. Xylitoli on turvallinen vaihtoehto sokerille, jolla on suunnilleen sama makeus kuin sokeri. Toisin kuin jotkut muut sokerin korvikkeet, kuten aspartaami tai sukraloosi, ksylitolilla on hyvä tulos turvalliseen käyttöön. Sen käyttö on turvallista sekä hypoglykeemeille että diabeetikoille, koska ksylitolin luokitus glykeemisessä indeksissä on vain 7, verrattuna sokerin glykeemisen indeksin pistemäärään 100.

Ksylitolikumin ja kumin käyttö on osoitettu vähentävän hampaiden hävitystä, koska sokerin aiheuttama bakteerien aiheuttama reikä ei hoidu ksylitolilla. Vaikka se on hienostunut tuote itsessään, ksylitoli auttaa vähentämään sokerimaitoja. Xylitol-suuveden käyttö auttaa myös estämään kourujen ja ikenien sairauden. Kun käytän Xylitol suuvesiä päivittäin, minulla on vähemmän ongelmia ikenien kanssa, mutta usein törmäävät huonoihin kokemuksiin ja saatat myös unohtaa käyttää sitä. Kaksi suurta kasviperäistä korjaustoimenpidettä vahvempia ja terveellisempää hampaita varten ovat:
musta saksanpähkinä ja valkoinen tammen kuori.

Avaamalla yhtä suuri määrä kapseleita jokaisen yrtin ja sekoittamalla ne yhteen, voit tehdä hyvää hampaan jauhetta joka edistää hammashoitoa. Sekä mustalla pähkinällä että valkoisella tammenkuorella on reikiintymistä ehkäiseviä ja antimikroobisia ominaisuuksia, ja sitä on käytetty ientulehduksen, hammasreikien ja irtonaisten hampaiden hoitoon. Valkoisen tammen kuori voi vahvistaa hammaskiiltä ja sitä on käytetty pienieten reikien parantamiseen.

On olemassa toinen resepti kasviperäisten hampaiden jauheen Modern Herbal Dispensatory. Käytä hampaisiin jauhetta, ripottele sitä hammasharjaasi ja pistä se jauheeseen. Harjaa jauhe hampaallesi, jätä se muutaman minuutin ajan ja huuhtele. On hyvä niellä, koska yrttijauheet ovat hyviä myös sisäiseen käyttöön. Käytä hammasharjasta erillistä hammasharjaa, sillä tämä jauhe tahraa hammasharja. (Se ei tahraa hampaita, mutta se tekee niistä valkoisemman.)



Iensairaudet ja sydänsairaudet
American Parodontologian akatemia on jo kauan ollut huolissaan iensairauksien ja sydänsairauksien välisestä yhteydestä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että jotkut bakteereista, jotka esiintyvät ikenissä voivat aiheuttaa verihyytymiä, jotka edistävät sydänsairauksia. Aiemmin tänä vuonna saksalaiset tiedemiehet löysivät ja vahvistivat geneettisiä yhteyksiä parodontiitista (seerumin taudista) ja sepelvaltimotaudista. Kivullinen tulehdus on merkki siitä, että sinulla voi olla tulehdusta myös valtimoissa.
Antioksidanttisten ravintoaineiden ruokavalion lisääminen syömällä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia ja ottamalla anti-inflammatorisia lisäravinteita voi auttaa kumisten sairauksien ja valtimon tulehduksen kautta, mikä johtaa korkeaan verenpaineeseen ja sydänsairauksiin. C-vitamiini on hyödyllinen. Se vähentää tulehdusta ja edistää suurempaa kudosten eheyttä. Myös Co-Q10 on hyödyllinen, sillä sen tutkimukset osoittavat sen vähentävän ikenien tulehdusta ja sydänsairauden riskiä. Moderni hammaslääketiede aiheuttaa kehollemme suuria määriä ​​kemiallisia toksisuustekijöitä, jotka voivat olla tuhoisia terveydelle, fluorideille ja elohopealle sekä muille raskasmetalleille. Tässä on keino, miten välttää nämä vakavat terveysuhkat.



Fluoridituotteet ja fluoridit hammastahna

Fluoridista tuli suosittu 1940-luvun lopulla ja sillä oli kaksi tarkoitusta vahvistaa emaliä ja estää hajoamista. Uskomus, että fluoridi voisi auttaa hampaiden terveyttä, perustui väärennettyihin ja harhaanjohtaviin koetuloksiin. Kokeilu tehtiin kahdessa kaupungissa. Yhden kaupungin vesi oli fluorattu ja toinen ei ollut. Viiden vuoden kokeessa molemmat kaupungit analysoivat hampaiden kuntoa asukkailla 65%, mutta kontrollin (ei-fluoridoitu) kaupungin tuloksia ei koskaan ilmoitettu. Fluori on toksiini, joka syrjäyttää jodin kehossa, mikä voi vähentää kilpirauhasen toimintaa ja vaikuttaa rintoihin, kohdun, eturauhan, ihon ja luiden ongelmiin. Fluori on todella haitallista hampaillesi ja aiheuttaa fluoroosia, mikä johtaa värimuutoksiin, kaivoihin ja rakoihin ja yleisesti heikompiin hampaisiin. Se voi myös heikentää luita, mikä edistää osteoporoosin kehittymistä.

Fluori on karsinogeeninen ja se passivoittaa testosteronituotantoa miehillä. Se heikentää tahdonvoimaa ja tekee ihmisistä oppivan ja nöyryyttävän. Huonoin kaikista, fluoridi on tappava toksiini. Sitä käytetään hyönteismyrkkynä ja jyrsijänä, mutta se voi myös tappaa ihmisiä. Fluoridoitua hammastahnaa sisältävässä fluoridiputkessa on tarpeeksi fluoridia tappaa pieni lapsi ja lapset ovat kuolleet fluoridihoitojen nielemisestä hammaslääkärissä! Vuonna 1990 tohtori William Marcus räjäytti fluoridi-pilliin ja paljasti sen yhteyden korkeampiin syöpäasteisiin, synnynnäisiin vikoihin ja osteoporoosiin.

Tohtori Marcus oli EPA: n juomaveden virka-aseman vanhempi toksikologi, ja siksi hänet erotetiiin virastaan sillä hän yritti tehdä fluori havaoinnoistaan julkista tietoa. Valitettavasti America Dental Association (ADA) on edelleen opettaa amerikkalaisia ​​tukemalla hammastahnaa lisää televisiossa, että fluoridi on hyvää hampaillesi. Se ei ole. On totta, että hammastahnaasi fluoridi voi tappaa bakteereja, jotka voivat aiheuttaa hampaiden rappeutumista, mutta on olemassa paljon paremmat keinot suun hygienian ylläpitämiseen. Voit suojata itsesi fluoridista puhdista juomavesi vesijohtovedellä (pullovesi voi olla fluorattu), ostaa hammaslääketieteellisiä tuotteita ilman fluoridia ja hylkää fluorihoitoja hammaslääkärin toimistossa. Voit myös auttaa puhdistamaan elimistösi päästä eroon fluoridista, johon saatat olla jo altistunut. Tämä voidaan tehdä dramaattisesti lisäämällä jodin saantia. Jodilla on kliinisesti osoitettu natriumfluoridin huuhtoutumista virtsan mukana Huuhtele kalsiumfluoridia käyttämällä jodia ylimääräisellä kalsiumilla. Nestemäinen dulse levä tai merilevät, kuten rakkolevä, ovat hyviä jodilähteitä, mutta saatat tarvita jotain vahvempaa kuin Iodoral tai Lugolin ratkaisu, jos sinulla on ollut vakava altistuminen.

Lihastestauta sinun yksilöyty tarpeesi NSP-Hyvinvointiisi kautta!


Elohopeamyytit ja raskasmetalli kriisi

Vuonna 1833 hammaslääketieteessä otettiin käyttöön amalgaami, elohopean, hopean ja muiden raskasmetallien seos. Tuolloin monet hammaslääkärit vastustivat ajatusta myrkyllisen metallin lisäämisestä potilaiden suuhun. Lääkäreille ja potilaille varmistettiin, että amalgaamien elohopea stabiloitui, jotta se ei vahingoittaisi kehoa. Melkein sadan vuoden kuluttua keskustelu syntyi jälleen, koska Dr. Alfred Stock osoitti, että elohopea höyrypurkautui amalgaamista.

Lopulta vuonna 1986 ADA myönsi, että elohopea vuotaa elimistöön, mutta väitti, että se ei tapahtunut riittävän suurissa määrissä olevan haitallisia. Nykyään hammaslääkäreille on kerrottu, etteivät ne suosittele näiden amalgaamin täytteiden poistamista terveydellisistä syistä, ja hammaslääkärit, jotka tekevät niin, voidaan pitää epäeettisenä. Fluoresoivat hehkulamput sisältävät vain 22 milligrammaa elohopeaa, ja ne on merkitty ongelmajätteeksi, kun keskimääräinen amalgaamilomake on lähes 1000 milligrammaa elohopeaa. Jos hammaslääkäri putoaa amalgaamia lattialle, hänen tulee evakuoida rakennus ja pyytää vaarallisia jätteitä (HAZMAT).
Tämä aine on kuitenkin laitettu miljoonien ihmisten suuhun. Elohopea heikentää immuunitoimintaa, mikä tekee kehon vaikeaksi taistella infektioita ja syöpää vastaan. Se myös syrjäyttää jodia, mikä alentaa kilpirauhasen toimintaa. Elohopea hyökkää hermostoon ja voi olla osallisena äkillisessä kuolemantapauksessa, autismin, multippeliskleroosin, ADHD: n ja muiden hermojärjestelmäongelmien yhteydessä. Amalgaamin täytteiden poistaminen ja elohopean detoksifiointiohjelma ovat auttaneet monia ihmisiä parantamaan terveyttään.

Perus raskasmetalli puhdistusohjelma on: 1 kapseli Heavy Metal Detox kahdesti vuorokaudessa, 2-4 algin kahdesti vuorokaudessa ja 1-2 Super Omega-3 EPA kahdesti päivässä. ( Nature´s Sunshinelta- varaa aika omaan henkilökohtaiseen lihastestaukseen ja ohjelman laatimiseen) Muut lisäravinteet, jotka saattavat auttaa elohopea puhdistumaan ovat alfa-lipoiinihappo, N-asetyylikysteiini ja hydratoitu bentoniitti. Piirtoveden saanti savessa (yksi kuppi Redmond Claya tai 1/2 pulloa hydratoitua bentoniittia kylpyä kohden) tai tekemällä jalka-kylpylähoitokylpyjä kerran viikossa auttaa myös elohopean puhdistumista.

Huolehdi itsestäsi varaa aika omaan henkilökohtaiseen kartoitukseen koodilla TERVEET HAMPAAT TILAUKSESSA Saat Psykokinesiologisen hoidon joka keskittyy vain hampaiden tilasi kartoittamiseen ja oman elämän tavan kohentamiseen korjataksesi sinun hampaat (puhelimessa skypen välityksellä) huom ota ensin kuvat hampaistasi. Hintaan 45 min / 90€ + 20€ lahjakortin ostaaksesi terveellinen hammastahna Black Wallnut (musta saksanpähkinä).






Sinulle voidan tehdä henkilökohtainen ohjelma varaa oma aikasi täältä!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti