lauantai 30. kesäkuuta 2018

Itsetunto on menestystä- INTERAKTIIVINEN JA YKSILÖITY KURSSI

Itsetunto on menestystä! Kurssi juuri sinulle, milloin vain!

|

Minja Zeus hyvinvointiohjaaja-psykokinesiologi on luonnut aivan uudenlaisen kurssin!

Kun uskot itseesi saavutat mahdottomalta tuntuvia asioita ja elät unelmaasi!
Maailmassa on vain kahdenlaisia ihmisiä, niitä jotka uskoo unelmiinsa ja vastaanottaa ne ja huolehtii siitä, että on vastaanottavaisessa tilassa ja ei rankaise itseään jos putoaa siitä tilasta ulos joutuen taas vastakohtien kokemiseen ja niitä, jotka katsovat maailmaa uhrin silimin mitä on ja kamppailee yksin universumissa.

Koetko olevasi elämän uhri?
Ihailetko vain muiden menestystä ja koet, ettei menestys voi tapahtua sinulle?
Menestys kuuluu kaikille! Universumi haluaa, että sinun unelmasi toteutuvat. Sinun tunteiden ja ajtusten kautta universumi työstää jokaista toivettasi. Universumi ei ymmärrä ei sanaa vaan kaikki mitä ajattelet universumi alkaa työstämään. Ei ole helppoa, rakastaa olosuhteista riippumatta,toisin kuin meidät opetetaan!

TÄRKEÄÄ ON ETTÄ SINULLA ON SYY MIKSI SINÄ TEET SEN. 
Etkä etsi tekosyitä miksi et voi niin tehdä!
Meidän on tarkoitus kasvaa (oppia). Kun ajattelet lihaksenkin kehittymistä (fyysistä kehittymistä) sekin vaatii kipua. Kaikki laajeneminen universumissamme vaatii kontrastien näkemistä kun tiedät mitä et halua, tiedät mitä haluat!

Muista, kipu on väliaikaista, kärsimys on oma valinta!
Siitä sinä varsinkin kärsit koko loppu elämäsi jos et tartu toimeen ja tavoittele unelmiasi siksi sinun ei kannata pelätä epäonnistumista se on vain yksi tapa oppia!

On tavoitteesi mikä tahansa, haluat lisää rahaa, mainetta, kunniaa, paremman ihmis suhteen, kauniimman kehon... 
SINUN PITÄÄ MUUTTAA ENSIN AJATUKSIASI JA TUNTEITASI, SILLOIN KAIKKI MUU MUUTTUU!
Muista voin vain vain näyttää sinulle tien, jota sinun sitten tulee kulkea mikäli sinulla on hankalaa olen psykokinesiologi pystyn auttamaan sinua kaikessa joka estää sinua paranemasta lihastestauksella löydämme kaikki vastaukset.
Unelmien saavuttamiseen vaaditaan hyväksymistä, meidän on hyväksyttävä epäonnistuminen.

Mestari on epäonnistunut enemmän kuin harjoittelija on edes yrittänyt.
Viikon itsetunto-kurssilla sitoudut kuuntelemaan youtubevideon omalla aikataulullasi joka päivä (vaikka mikä olisi) sillä saat rakennettua luottamusta itseesi ja kun saat toteutettua tämän kurssin oikein saavutat siten paremmin myös unelmasi.

Itsetunto ennen kaikkea rakentuu henkilökohtaisten rajojen kautta. Henkilökohtaiset rajat rakentuvat viha energian kautta. Kun lapsi oppii sanomaan ei silloin alkaa persoonallisuus kehittyä. Se energia nousee vihasta sen takia viha on myös on erittäin tärkeä tunne (energia) aivan kuten kaikki muutkin tunteet. Tunteet ovat meidän oppainamme elämässä ja ne kertovat suhteestamme itsemme ja määränpäähämme, niitä tulee kuunnella sillä ilman karttaa ja oppaita et voi löytää tietäsi onneen!

Katso tästä Itsetunto on menestystä kurssin esittelyvideo:


Kurssi alkaa näin:
Varaa aika sinun ensimmäiseen maksuttomaan 30 min keskustelu aikaan selvittäksesi mikä estää sinua elämästä omaa unelmaasi ja näet miten paljon kurssi tarjoaa sinulle oikeita ratkaisuja harjoituksia, jotta sinun elämästä tulee tasapainoista, rikkauden ja rakkauden suhteen! Keskustelussa selviää voitko aloittaa kurssin heti vai tarvitsestko terapiaa aluksi kaikki eivät pysty heti aloittamaan kurssi , pitää olla vastaanotto kykyinen aluksi!

Kurssin sisältö:

7 päivän youtube koulutus videot, joita tulee kuunnella joka päivä (vaikka mikä olisi)
1 tunnin henkilökohtainen opastus ja ongelman ratkaisu sinun tilanteessasi. kun videot on kuunneltu (huom. esitän pistokokeita koulutus videoista, joten tiedän oletko katsonut ne vai et! Minua ei voi huijata!)

Kurssin hinta 150€ 
Kaverille kanssa saat koko kurssin hintaan 75€ eli jaa tämä kaverillesi ja saat kurssin puoleen hintaan!

Osta kurssi täältä, kotisivuni kautta (kauppa toimii vain Espanjaksi Wixin huonon käyttöjärjestelmän takia , mikäli haluat laskun suomeksi laita viestiä tämän yhteydenotto lomakkeen kautta ja laitan laskun, maksettuasi alat saamaan käyttöösi video linkit yksitellen. Videot ovat yksityisiä joten vain sinä voit kirjautumalla nähdä ne ja saat linkit s-postiisi ( ei postin puolelle vaan sosiaalisen median postilaatikkoon youtubelta)

Tervettuloa mukaan vastaan ottamaan uusi vahva ja itsetuntoa täynnä oleva sinä joka elää unelmaansa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti