perjantai 29. kesäkuuta 2018

Oletko hyttysten himoinnin kohde? Hyvinvintiosaaja kertoo miten voit puolustautua verenimeviltä kesävamppyyreiltä!

Oletko hyttysten himoinnin kohde?
Hyvinvintiosaaja kertoo miten voit puolustautua verenimeviltä kesävamppyyreiltä!

Oletko sinäkin armottomien kesävamppyyrien uhri ja jokapaikassa kutisee vaikka muutien on niin ihanaa kesä? Miksi jotkut ovat erityisesti Hyttysten herkkua, se selviää aivan pian!

Hieman facta tietoa hyttysistä ensin; Culicidae, Hyttyset etsii uhrin hiilidioksiidi päästön sekä ihon lämmon ja tuoksun perusteella. useiasti hyttyset painavat alle 2,5 grammaa yleensä hyttyset eivät lennä yli sadan metrin matkoja jotkut hyttys lajit voivat kuitenki hyödyntä ilmavirtauksia ja lentää siten jopa kymmenien kilometrien päähän synnyin seuduiltaan.

”Hikinen ja lämmin iho saa hyttyset villiintymään kaikki hajut kun aktivoituvat lämmössä.
Rikki on kehomme kolmanneksi tärkein ravintoaine. Rikkiä saavat vihannekset ja kasvikset jotka kasvavat sadeveden alla, kuitenkin pääsääntöisesti ympäri vuoden saatamme syödä paljon kasvihuoneissa kasvatettuja kasviksia. Toki kehomme happamuus pelaa suurta roolia myös tässä taistelussa hyttysiä vastaan, hyttynen on loinen ja useimmat loiset eivät viihdy emäksisessä ympäristössä. Rikkihän emäksisöi kehoamme. Jo vanhakansa on tietänyt että syömällä riittävästi valkosipulia vamppyyrit pysyvät loitolla ja sama pätee myös hyttysiin, valkosipulihan sisältää runsaasti rikkiä. Rikillä on myös monia muita hyötyjä se auttaa että solukalvot pysyvät joustavina, edistää henkistä ja fyysistä kasvua sekäehkäisee tulehdusta niin kehon sisäisesti kuin ulkoisesti. Poistaa myös tehokkaast kuonaa kudoksesta.
 ”Sanoo: Minja Zeus on Hyvinvointiosaaja sekä psykokinesiologi.


Hyttysiä eniten viehättää  O ja A veriryhmät.  Tiedätkö oman veriryhmäsi?
Hyttysten vastaisessa taistelussa on kolme vaihetta!


1.      Ennaltaehkäisy :

Sisäiseen enneltaehkäisyyn: Suositeltavaa on pitää keho emeäksisenä, veriryhmän mukaisen ruokavalion kautta ja syömällä MSM rikkivalmisteita, valkosipulia (high potency garlic).

Ulkoiseen ennaltaehkäisyyn: Eteeriset öljyt kuten citronella, tea tree yms..
Hajutun vaihtoehto joka sopii niin vauvoille elämille kuin vaareillekkin.. PAW PAW + Sunshine consentrate + vesi ja suihkuta joka 4 h
2.      
      Puremien hoito:
Vaikka kuinka teemme käsittelyä onhan mahdollista että yksi tai kaksi puremaa tulee läpi puremien hoitoon auttaa tehokkaasti Teifu voide (eteeristen öljyjen ja viilentavien ominaisuuksien takia tehoaa nopeasti kutiamiseen ja toimii myös ennataehkäysyyn.
3.       


     Hyttystenaiheuttamien tautien jälkihoito: Hyttysten aiheuttamat haitat eivät vain ole ikävät kutisevat puremat vaan hyttysen levittävät myös vakavia tartuntatauteja kuten zika, keltakuume, denguekuume, aivotulehduksia, niilin virus sekä malarian levittäjinä hyttyset ovat todella tehokkaita. Noin kolme prosenttia 3 500:sta tunnistetusta hyttyslajista levittää ihmisille vaarallisia tauteja. Ja jopa yli miljoona ihmistä kuolee vuosittain hyttysten levittämiin tauteihin. Eli on todella tärkeää on tietää muutamia toimivia toiminta tapoja näissä hankalissa tapauksissa.

Silver sheld patentointu kolloidinen hopea on loistava suoja ennaltaehkäisyyn etteivät haitalliset virukset, loiset, bakteerit, tulehdukset, hiivat taikka sienet aiheuta sinulle haittaa
 

Tieteellisesti Todistettu.160 laboratorio raporttia ja tutkimusta joilla on dokumentoitu silver seldin hyödyt. Todistetusti on huomattu että Silver Sheld voi tuhota 99,9% kaikista bakteereista, viruksista, homeista, sienistä tai muista taudinaiheuttajista on testattu että valmiste tehoaa minuuteissa kun se on nautittu. Tehoaa todistetusti malariaan, perus vilustumisiin ja virus flunssiin, lukuisiin eri sieniin, metisiinille resistentti(MRSA), salmonella, E.colibakteeri ja streptokokki, ja paljon muihin taudin aiheuttajiiin.
Erittäin turvallinen.Tutkimukset, testaukset osoittavat Silver Sheldin turvallinen kaikille, mukaan luetteuna lapset, raskaana olevat naiset ja vanhukset. Eikä siinä ole niitä ikäviä sivuvaikutuksia joita on resepti lääkkeillä.

Haluatko kysyä jotakin tai saada henklökohtaisen ohjelman hyttysiä vastaan tai jotain muuta, ota yhteyttä tästä!



Tilaa Nature´s Sunshine tuotteita, heti ja saat kaupan päälle oman henkilökohtaisen ohjelman!


Nauti kesästä vapaana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti