perjantai 29. kesäkuuta 2018

Psykokinesiologinen hoito/analyysi


Tiesitkö, kun sairastumme elin jossa sairastuminen on lakkaa heijastamasta valoa, mitä enemmän sekaisin valon tuottaminen ja valo on sitä sairaampi sen elimistö on.
 
Meidän valokehon kautta voidaan todella analysoida tarkasti mikä on sairauden tekijä ja paraneminen voi tapahtua myös vasta sitten kun henkilö on hoitanut traumansa ja haitalliset käyttäytymis mallit.
 

Hoidon alussa analysoin myös tarkasti ulkoisen analyysin kautta: iiris, iho, kieli, kynsi seka kasvoanalyysin kautta, josta saa selville paljon geeneistä ja fyysisestä tämän hetkisestä tilanteesta.
Terveyden ja henkisen tasapainon häiriön lähteet voidaan jakaa seuraaviin alueisiin:
1.Psyykkeen tason traumat: Käsittelemättömät ja tukahdutetut ja vaikeat tapahtumat ja siitä johtuva stressi ns. purkamaton sielun konflikti.
2. Energeettisettukkeumat ja häiriöt: Fyysisenkehon arvet kuten (vedetyt hampaat) ja loukkaantumiset, lävistykset, tatuoinnit, silmälasit, hammaspaikkojen aiheuttama  elektrogalvanismi, energiakehon tukkeumat ja asymmetriat.
3. Ruoka- aine ja ympäristöallergiat: ruoka aine allergiat, (gluteini, kaseiini jne...) huonepöly, siitepöly, kissa, koira, metalli, kemikaalit, lääkkeet jne...
4. Geopatia ja sähköstressi: vesisuonet, makuupaikka, tietokone, puhelin, puhelinmastot jne..
5.Myrkkyrasite: ulkoiset myrkkyrasitteet: raskasmetallit, liuottimet, lääkkeiden ylijäämät, hiusvärit, petrokemikaalit, puunsuojausaineet, ruoka-aineiden myrkkyrasite, biotoksiinit: virusten, bakteerien, loisten ja sienien jäterasite, keohon omat kuona-aineet, home.
6. Puutostilat: proteiinit, rasvahapot, biologiset hiilihapot, kivenneäis- ja hivenaineet, vitamiinit, entsyymit, vesi, happi jne..
7. Rakeneteelliset ongelmat: okkiluusio eli purenta, nikamat, lantion asento ja jne..
Psykokinesiologialla saa selville seitsemän tekijää, jotka voivat olla paranemisesi esteenä ja kun oireen taustatekijät ovat tarkkaan selvitetty tehdään selkeä ja yksilöyty hoito-ohje jolloin paraneminen voi olla hyvinkin nopeaa. Kehossamme on viisi eri tasoa me emme ole vain fyysinen kokonaisuus vaan siihen yhdistyy Kaikki tämä. Psykokinesiologiaa ovat käyttäneet saksassa lääkärit ja luontaishoitajat jo 1990 Luvulta. Nyt vasta Suomessa alkaa olla muutamia psykokinesiologeja
                                                      Meidän elimistömme 5 eri tasoa

​Psykokinesiologian tekniikoita:
 ART1 ja 2 (autonomic responsse testing) Autonomisen hermoston vasteeen testaus
MTK- Mentaalikenttäterapia- akupunktiopisteiden taputtelua hoidon yhteydessä
APN 1 ja 2 ( Aplied neuropscykology) Sovellettua neuropsykologiaa
Psyykkeen tason ongelmat ovat mentaalikehon , intutitiivisen tai henkisen kehon tasolla.
Energtiatukkeumat, allergia ja geopatia ja sähköstressi ovat sähköisen kehon tasolla
Myrkkyrasite ja puutostilat ja rakenteelliset ongelmat ovat fyysisenkehon tasolla
 
Lähes kaikki normaalit diagnoosit ovat vain oireen tasolla olevan tilanteen kuvausta. Psykokinesiologinen analysointi  menee syvemmälle syiden tasolle. Ihmisen terveydentilan tarkka kuvaus syntyy kolmesta komponentista:
 
Objektiiviset tutkimustulokset: kuten esimerkiksi verinäytteet.
Psykkokinesiologinen analysointi
Terve ihmis järki.
 
Jos haluamme testata vain energiatason kunnon riittää kaksi viimeistä kohtaa.
 
Psykokinesiologinen analysointi jakautuu neljään osaan: teoria, taustalla olevat tieteelliset selitys mallit, lihastestaamisen tekniikka ja taito, työkalut ja johdonmukainen työskentely ja sen eri askeleet.
Psykokinesiolgian on kehittänyt saksalainen lääkäri Dietrich Klinghardt
Tässä muutamia hänen kotisivujaan:
Tohtori Klinghart on erikoistunut kroonisten infektioiden esim. borrelioosin ja neurologisten sairauksien ja raskasmetralli ongelman hoitoon. Hänen julkaisuissaan on paljon tietoja niiden synnystä, kehityksestä ja hoidosta.
Tässä lisää tietoa psykokinesiologiasta.
Lisäksi liitteenä kirjoituksia Kinesiologia yhdistyksen lehden kautta.


Päästäksesi vastaanotolleni varaa ensin aika ensimmäiseen maksuttomaan keskusteluaikaan täältä!

https://www.abundante-salud.com/reserva-online


Kinesiologiayhdistyksen lehdissä olleet kirjoitukset:
täältä siitä lisää ja Kinesiologia yhdistyksen kautta saat kirjan tilattua edullisimmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti