perjantai 29. kesäkuuta 2018

Syövästä Yleisesti




Syövästä Yleisesti



Syöpä on käymistila kehossa, käyminenhän ei onnistu ilman happamuutta jota tulee helposti sokerista ja myrkyistä omista, että ulkoisista.
Käyminen siis keskeytyy kun emäksisöidään keho.

Syöpä on myös energia tukkeuma kehossa eli jokin tunne on padottu ja siksi ei energia pääse kiertämään vapaasti kehossa. Myös stressi happamoittaa kehoa.

Syövän informaatio on yleensä rakkauden puute itseään kohtaan, otetaan huomioon vain muut ja ei huomioida itseä ollenkaan yleensä syöpää sairastavan on vaikeaa ottaa aikaa itselle ja hemmotella itseään hän ei yleensä tiedä miten sen voisi tehdä.

Yleisesti ottaen on hyvä syödä veriryhmän mukaan. Syö oikein tyyppisi mukaan kirjassa on hyviä viitteitä samoin ayurveda lääketieteen kehotyyppitestien mukaan testattu ohje on hyvä ja tarvittaessa teemme lihastestauksella ihan oman henkilökohtaisetetun ruokavalion ja ohjelman.

Yleisesti:
Kannattaa välttää: Sokeria, Aspartaamia, Lisäaineita, E-koodeja, Punaista lihaa, vehnajauhoja, lisäksi kaikki pesuaineet kotona tulee olla luonnon mukaisia ne aiheuttavat suurimmat ongelmat sillä ne sisältävät paljon pahoja myrkkyjä ihan tavallisesta kaupasta ostettuna. (huomaat takana ärsyttävää merkit ja joskus jopa syövyttävää merkit). Myös ihon hoito tulee olla luonnon mukaista jos et voi syödä sitä ei kannata laittaa iholle mentaliteetillä.
Joikisen meistä tulee tehdä puhdistuskuuri yksilöidysti 2-4 kertaa vuodessa elämme niin rankkojen myrkkyjen keskellä ja meillä on niin paljon stressiä.

Muista syöpää sairastava ei saa kuitenkaan tehdä puhdistuskuuria sillä keho ei ole riittävän vahva silloin tälläiselle rasitukselle. Puhdistus tehdään vasta kun syöpä on ohitettu ja aletaan varsinainen todellisen trauman aiheuttajaa.



On ihan kaikkien ei vain syöpäpotilaiden on hyvä huomioida ruoka kolmio.
Eli koko ruokailun pohja perustuu hedelmistä vihanneksista marjoista, jonka jälkeen viljoja muistathan on paljon viljoja joissa ei ole gluteinia esim hirssi, tattari, kookos, kvinoa yms.. mikäli kaipaat apua näiden löytämisestä lihastestataan sinulle sopivat viljat niissä on myös aimo annos proteinia.
Lisäksi proteineja mikään ruokavalio ei suosittele, mikä on huono, proteini kuitenkin tulee olla helposti sulavaa.

Vähäinen punainen liha toki luomua ja riistahan on aina hyvä valinta.
Maitotuotteet eivät ole ainoa mahdollinen lähde kalsiumiin. Parhaita ovat tummat lehtivihreät vihannekset ja toki nokkonen on meidän oma super fuudi.

Tumma lehtivihreä puuttuu usein ihmisltä ja se nimen omaan emäksisöi ja helppoa on lisätä esim liquid clorofyll ruokavalioon (siinä on kuparia joka on luonnon oma antibiootti) aamuin illoin ja musertaa nokkosta joka ruuan päälle ja syödä lehtikaalia salaattina.

Sokerin voi korvata esim. xsylitolilla tai stevialla lihastestauta sinulle paras vaihtoehto.

Muistathan että alkoholi on sokeri eikä siksi ole suositeltavaa missään vaiheessa ennen kuin saat lääkärilta terveen paperit.

Xsylitoli tappaa hiivan, mutta älä tee hiivan tappoa yksin tietämättä mitä teet sillä se hiiva on varastoitunut myrkkyjä paljon joten ne pitää ensin puhdistaa ja siihen tarvitsee taas lihastestata ohjelma.

Luonnollisia pesuaineita ja ihonhoito tuotteita on paljon lihastestauta nekin jotta saat parhaat tulokset.

Hoida myös tunne pohjainen syy. Miksi solusi haluavat tehdä itsemurhan koska se on mitä tepahtuu kehossasi kun sinulla on syöpä. Et rakasta itseäsi niin solusi tuntee sen.

Ihminen koostuu energiasta - tunteista , Materiasta eli kehosta ja Informaatiosta eli DNA:sta
ja ongelma on kokonaisvaltainen ja hoidettava näistä kaikista tasoista.

 
Luonnossa on paljon yrttejä jotka auttavat tätä solujen vääränlaista käyttäytymistä normalisoitumaan eli. Syöpäsoluhan syntyy nopeammin kuin tavallinen terve solu. Tehokkaita yrttejä luonnosta on PAW PAW pohjoisamerikan papaja puun kuori, Cordyceps sieni, red claw punainen neilikka yms en kerro tarkoista hoito ohjeista kun jokainen on yksilö ja ohjelmat on lihastestattava mutta ihan noin esimerkkeinä. eikä mitään näsitä käytetä yhtäaikaa PAW PAW:n kanssa!







Videot PAW PAW:n tuotekehityksestä:







Paranemisen ohjeet ( seitsemän periaatetta!)

Syövän ensisijainen syy josta Otto Warburgi on saanut NOBEL palkinnon jo vuonna 1931. Laitan suomennoksen ja voit pyytää sen minulta.
 
Muutamat periaattet hoitamisessa.
Periaate 1
Kohota happi tasapainoa:
Happi salout ovat anaelobisia eli ne elävät hyvin matalalla happi tasapainolla, kun lisää happea soluihin syöpä ei voi hengittää. Eli ulkoilu liikkuminen luonnossa ja hengitys harjoitukset toimivat. Hengittäminen ihan ajatuksen kanssa eli voit mielikuvaharjoitella ,että hengität ulos hengityksellä mustaa ulos ja sisään hengityksellä valkoista puhdasta ilmaa soluihin ja nähdä mielessä kuinka syöpäsolut kuolevat. Meidän mielemme on hyvin voimakas parantaja!
Urheile hengitä paljon ja jos tupakoit lopeta. Cordyceps nostaa immuunijärjestelmän toimintaa ja vahvistaa keuhkoja.
 
Liquid clorofyll auttaa soluja kuljettamaan lisää happea ehkäisee veren hyytymistä voi madaltaa syövän riskiä.
 
Periaate 2
Tasapainota kehon PH
Kehon on oltava emäksinen ollakseen terve.
Paras tapa on syödä veriryhmän mukaan ja mahdollisimman paljon tuoreita kasviksia, marjoja ja vihanneksia, ne eivät vain auta alkalisoimaan kehoa vaan myös auttaa kehoasi eheytymään.ja auttaa kehoa puhdistumaan, jotta saadaan happamat myrkyt pois ja kehosi voi olla taas emäksinen.
 
Periaate 3
Vahvista immuunijärjestelmää
Kaikkien meidän kehossa on karsinogeenejä joka päivä, mutta immuunijärjestelmämme poistaa syöpäsolut. Kun T-solut eivät tunnista syöpäsoluja tai ovat niin heikkoina etteivät ne pysty puolustautumaan siitä kehittyy kehoon syöpä. On paljon syitä miksi immuuni järjestelmä on heikko 1. huono ruoka, 2. hyvien bekteerien huono kunto 3, suolisto 4, Liika sokerin käyttö
Eli lyhyesti paranna ruokavaliosi, ota 7-9 annosta vihanneksia ja hedelmä apäivittäin, poista prosessoitu ruoka ruokavaliostasi Vähennä / poista sokerin käyttö, valkoinen vehnäjauho ja yksin kertaset hiilihydraatit se auttaa yleensä jo paljon!

Immune formula on hyvä lisä tehostaamaan immuunijärjestelmän toimintaa.
 
Periaate 4
puhdista
Ihmisen keho pumjpataan täyteen myrkkyjä jokapäivä veden, ilman ja ruuan kautta. Myrkyillä raskasmetalleilla kloriinilla ja tuhansilla kemikaaleilla joita hengitämme ja joita syömme tai ne imeytyy ihomme läpi. Myrkkyjen välttäminen on osa syövän hoitoa. lopeta prosessuidun ruuan käyttö, etenkin jotkaovat kasvatettu torjunta aineilla antibiooteilla tai kasvuhormooneilla.
Muista pahimmat myrkyt ovat henkilökohtaisessa hygieniassamme lue kirjamme hyvinvoinnista: ”Tie kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin”
Fluoirillinen hammastahna aiheuttaa nimen omaan eturauhasen toiminta häiriöitä
vesi pitää ionisoida ja suodataa.

Vältä mikrossa lämmitettyä tai ärsyyntynyttä ruokaa ja suojele itseäsi sähkölaitteilta.
 
Periaate 5
käytä antioksidantteja
Meidän hapen tarpeemme saattaa kasvaa hapelle jos meillä on vajetta jostakin ravinteesta ja jopa vedestä. Kopska tarvitsemme normaaliin solun tuotantoon happea. Happi voi tuottaa myös vapaita radikaaleja jotka rappauttavat soluja ja josta voi kehittyä syöpä. antiokdisantiti suojelee soluja rappautumiselta ja madaltaa syöpä riskiä.Antioksidantteja voidaan käyttää syövän hoitamisessa sillä ne poista a kemoterapian ja sädehoidon sivuvaikutuksia ja tuhoja joita ne terveuille soluille aiheuttaavat. MAntioksidantteja ei kuitenkaan käytetä PAW PAWN kanssa enemmänkin ennaltaehkäisyyn.
 
Periaate 6
Tapa syöpäsolut
Kaikki syöpähoidot joita lääkärit suomessa tarjoaa aiheuttaa terveissä soluissa syöpää mm leikkaus se yleensä levittää syöpää. Sekä kun tapetaan syöpäsopluja siitä aiheutuu keholle myrkkyjä ne täytyy myös puhdistaa kehosta.
On muutamia luonnon aines osia joita on esim PAW PAW pohjois amerikan papaija puussa joista tieteelliset tutkimukset ensin rotilla sitten ihmisillä hyvin tuloksin. Tuote  vaikuttaa solumme ATP- energiakeskukseen eli jos solu syntyy tai kuolee liian nopeasti PAW PAW vaikuttaa siihen estäen energia toimintoa solussa.
 
PAW PAW cell reg. r ei välttämättä toimi kaikkiin syöpiin ja se pitääkin olla osa sinun kokonaisvaltaista syöpähoitoa. Vaikka valitset käyttää kemoterapia lääkkeet voit siltä käyttää paw pawta hoitamaan syöpähoidon sivuvaikutuksia. Sillä sen on osoitettu myös poistavan lääke resistensssin. Itsessään Paw Paw:lla ei ole sivuvaikutuksia kuten hiusten lähtöä painon lähtöä ja valtavaa oksentelua ja huimausta mutta isoilla annoksilla saattaa tulla huimausta. Paw paw ei ole suositeltavaa syövän ennelta ehkäisyyn, sopii vain ihmisille ja eläimille joilla on syöpä. Paw paw ei ole tehokas leukemiassa, lymfoomassa tai muissa syövissä joissa on kasvaimia.
Silloin käytetään muunlaista ohjelmaa!  
High potency proteace auttaa tuhomaan syöpäsoluja.
On muitakin syöpää tuhoavia yrttejä joita ei myy Nature´s sunshine yksi on mistelio, veenuksen kukka, veri juuri, yms.. monet näistä ovat myrkyllisä ja niitä saa vaan käyttää rekisteröidyn ja ammattitaitoisen jerbalistin ohjauksessa.
 
Periaate 7
Lisää elämääsi iloa ja nautintoa


Yksi saksalainen tutkimus osoittaa kaikki syöpäpotilaat kärsivät psyykkisestä traumasta ja käsittelemättömästä psyykkisestä ongelmasta.
Stressi on iso osa syövän kehittymistä koska syöpä psykologisesti aiheuttaa fyysistä stressiä joka voimakkaasti alentaa immuunijärjestelmää.
Stressin madaltaminen pitä olla stressitöntä. Siksi tavoitteena ei ole poisostaa stressiä vaan lisätä nautintoa. Nautinto ja iloiset tapahtumat ovat paljon hyödyllisempiä immuunijärjestelmälle kuin millaista haittaa stressi tekee meidän keholemme.
 
Etsi asioita jotka saavat sinut nauramaan.  Vietä aikaa perheen kanssa, ystävien tai lemmikkien, kävele auringon paisteessa raittissa ilmassa. Ympäröi itsesi ihanilla väreillä äänillä ja tuoksuilla. Kuuntele lempi musiikkia nouse ylös ja tanssi.  Kuuntele rauhoittavaa meditattiivista musiikkia. Ota kuuma kylpyjä epsom suolalla laventelilla.. Helli itseäsi hieronnalla, ota pikku lomia, käy päivän spaassa.
 
voit madaltaa stressiä myös nutri -calmilla yms..
Syöpä on todella hankala sairaus mutta hyvin monet ovat selvinneet syövästä käyttämällä luonnon terapioita ja yrttejä hoitamisessa. . etsi hyvä holistinen hoitaja sinulle

Varaa aikasi heti tehdään sinulle ohjelma näitä periaatteita nuodattaen!
https://www.abundante-salud.com
MUISTA SINULLA ON TOIVOA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti