perjantai 29. kesäkuuta 2018

Nature´s Sunshine- Puhtaus on välttämätöntä!

Nature´s Sunshine Historia

Nature´s Sunshine ensimmäinen yritys joka kapseloi yrttejä vuodesta 1972. 750 000 yrtti spesialistia kouluttavat meidät hyvinvointiohjaajat joka on maailman suurin ryhmä. Palvelu, Laatu ja Rehellisyys kuuluvat NSP:n mottoihin. Tuotteet sertifioitu NSP, GMp, GLp ja farmakologisesti.
Nature´s Sunshinen Historia Vuonna 1972 Eugene Hugesilla oli vatsahaava. Hänen vaimonsa Kristine oli kiireinen heidän seitsemän lapsensa kanssa, ja Eugenella oli omat haasteensa neljännen luokan opettajana. Heillä ei ollut aikomustakaan perustaa yritystä.

Heidän naapurinsa ehdotti, että Eugene voisi käyttää vatsahaavaansa lääkkeeksi cayannepippuria, ja näin oli Nature's Sunshinen siemen kylvetty! Eugenen vatsahaava kehittyi 1960-luvun puolivälissä. Hän kokeili perinteisiä parannuskeinoja, ja välillä huomasikin pieniä helpotuksen hetkiä. Lopulta 70-luvun alussa hän alkoi noudattaa naapurinsa neuvoa, ja nieli lusikallisen cyennepippuria joka päivä. Tämä auttoi Eugenea tukahduttamaan vatsalaukun haavaumia aiheuttaneet ruoansulatushapot.
Vahvan makuista cayannepippuria oli äärettömän hankala niellä, mutta kuuliaisesti Eugene noudatti ohjelmaansa ja huomasi tilansa paranevan! 


Kristine Huges teki toisen tärkeän ehdotuksen, joka oli myös olennainen Nature's Sunshinen perustamiselle. Hän ehdotti että he laittaisivat cayannepippurijauheen kapseleihin! Näin tulinen maku ohittaa suun , ja kapseli aukeaa siellä missä se parhaiten vaikuttaa: vatsassa!

Nämä liivatekapselit olivat sitten Hugesien ensimmäiset tuotteet. Eugene ja Kristine paiskivat sitten töitä öisin ja viikonloppuisinkin, pakaten kapseleita cayannea täyteen, keittiönsä pöydän ääressä! He saivat pienen paikallisen luontaistuotekauppiaan myymään oivia tuotteitaan. Niin he saivat pääomaa jolla käynnistivät oman liiketoimintansa. 

Suostuttelutaitojaan käyttämällä he saivat myös vakuutettua viisi Eugenen sisarusta sijoittamaan kunkin 150 dollaria Huges Development Corporationiin (perustettu 1972 Utahissa, Amerikassa).

Hugesien liiketoiminnan perusta on massiivinen organisaatio, jolla on ollut hallitseva asema vitamiinien, mineraalien ja luontaistuotteiden markkinoilla 1990-luvulla. Kun terveys ja kuntoilu muodostuivat varsinaiseksi villitykseksi Amerikassa, Hugesien liiketoiminta alkoi kasvaa jyrkän nousujohteisesti.

Nature's Sunshine tuottaa terveellisiä ja turvallisia luonnontuotteita, joillaisille on kysyntää tämän päivän markkinoilla. 

Keskeinen syy Nature's Sunshinen menestykseen onkin suuri valikoima, ja tietotaito käyttää yrttejä niin, että keho saa parhaat tarpeelliset aineet ja vitamiinit parantaakseen itsensä. Nature's Sunshine tutkii ja kehittää jatkuvasti tuotteitaan, jotta ne olisivat entistäkin parempia, tehokkaampia ja turvallisempia. Luonnollisia! Nature's Sunshine on erittäin valikoiva raaka-aineistaan.




Tuottet testataan, ja jos ne eivät läpäise vaativia laadunvalvontakriteerejämme, lähetetään raaka-aineet takaisin tuottajalleen. Raaka-aineet käyvät läpi 500 erilaista laadunvalvontatutkimusta, jotka suoritetaan 2 miljoonan dollarin laboratoriossa Utahissa.



Tutkimme esimerkiksi etteivät tuotteet sisällä raskasmetalleja, eikä niistä löydy säteilyä. Tuotteisiin ei lisätä väriaineita eikä elimistölle haitallisia E-koodeja tai makeutusaineita.

Mitkään raaka-aineet Nature's Sunshinella eivät ole geenimanipuloituja, ja Nature's Sunshine tuntee kaikki tilat, joista tuotteet tulevat. Pellot suojellaan jopa verkoin, jotteivät saastuneelta pellolta tulevat hyönteiset pääse saastuttamaan puhdasta peltoa!

Osa raaka-aineista kasvaa villinä. Niitä ei siis voi kutsua luonnonmukaisesti viljellyiksi, sillä ne tulevat aivan suoraan luonnosta! 
Mikäli testien jälkeen arvot tai pitoisuudet eivät läpäise kriteereitämme, tuote ei pääse asiakkaalle asti. Nature's Sunshinen laatuun voit siis aina luottaa!

Nature's Sunshine käyttää NSF- ja GMP-sertifikaatteja, jotka ovat kaikkein kuluttajaystävällisimpiä.

Nature's Sunshine on fiksu valinta! ”SMART choise!”
S= Superior formulas: ylivoimaiset kaavat
M= Manufactoring exelence: valmistuksen huippuosaaminen
A= Atention to detail: Huomioi yksityiskohdat
R= Raw Material quality: Raaka-aineiden laatu
T= Testing , Testing and more Testing..: Testausta testausta ja lisää testausta..

Haluatko saada loistavia tuloksia tee hyvinvointitesti ja ulkoinen analyysi varaa aikasi täältä!

Voit myydä Nature's Sunshinen tuotteita vaikka kotoasi käsin, haluatko ansaita lisäansioita? varaa aikasi liiketoimintaesittelyyn täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti