sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

NSP Nutri-Calm: Ravitsee ja rauhoittaa hermojasi

Nutri-Calm: Ravitsee ja rauhoittaa hermojasi





100 kapselin pakkaus:
Ahdistus ja stressi



Rauhoittaa hermostuneita hermoja B-vitamiinien avulla ja auttaa rentoutumaan ja rauhoittumaan. Voimistaa immuunijärjestelmää. Tuote auttaa tuottamaan energiaa. Se on antioksidanttien (C-vitamiinin ja sitruunan bioflavonoidien) lähde. Se tarjoaa muita hyvää terveyttä edellyttäviä ravintoaineita.
Kuten oikeassa suhteessa olevat B-vitamiinit imeytymisen kannalta. Camomilla on sinulle juuri sitä varten, että rauhoitut kiireen keskellä, samalla se rauhoittaa myös vatsaa.  Olettehan kuulleet monesti stressi vatsasta. Se on erityisesti syy miksi Nutri-Calmissa on myös camomillaa.

Tämä tuote on Nature´s Sunshinen kaikkien aikojen myydyin tuote.
Se johtuu yksin meidän todella stressaavasta elämän tavasta.



Asiakkaiden kokemuksien mukaan:

5 lapsen äiti: "istui useasti pyykki kasan vierellä ja itki koska ei jaksanut tehdä sitä kaikkea.
Kun aloin käyttää Nutri-calmia.. se sama pyykki kasa oli edessäni, mutta en itkenyt" Eli ei tämä tuote tee sinun asioita puolestasi mutta siedät omen elämäsi paremmin.

1 lapsen äiti; " Kun otan Nutri-calmia voin toimia". jo 3 pvssä kesä kuumalla minulla alkaa jänne tuppi tulehdus ja nutri calm pitää sen poissa ja voin tehdä töitä enemmän kuin pikku kylä kunhan pidän huolen aminohapoista nutri calmista ja muista vitamiineista sekä mineraaleista.

Kiireinen liikemies: " Joudun valvomaan ja työni on todella hetkistä. Nutri -calm pitää minut liikkeessä ja johto tehtävissä olevan esimiehen on pysyttävä kylmän rauhallisena todella tiukoissa tilanteissa Nature´s Sunshinen loistava ravitsemus ja erityisesti Nutri-calm joka löytyy aika matka laukustani pitää minut tiellä"


Luo sinä oma kokemuksesi ja osta omaksi Nutri -calm ja selviydyt stressistä!
Osta T'ydentävän terveyden huollon ammattilaiselta: www.abundante-salud.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti