tiistai 30. huhtikuuta 2019

Touch of Synergyn Makea manteli kasviöljy

Touch of Synergyn Makea manteli kasviöljy

100ml pullo
PIKA-KUVAUS
Prunus amygdalus
Makea manteliöljy on ihanteellinen hieronta herkälle iholle. Sitä voidaan käyttää täysin luonnollisena meikkienpoistajana.

10 hämmästyttävää hyötyä makean manteliöljyn tehokkuudesta iholle ja hiuksille


Makea manteliöljy on voimakas eteerinen öljy, jota käytetään kuivan ja auringon vaurioituneen ihon ja hiusten hoitoon, ihon vaalentamiseen, hellävaraisena puhdistusaineena, aknen estämiseen, kynsien vahvistamiseen ja hiustenlähtöön. Sillä on myös monia muita terveyshyötyjä, jotka sisältävät painonpudotuksen, huonon kolesterolin alentamisen, sydämen suojaamisen, diabeteksen riskin vähentämisen ja maksan ja paksusuolen terveyden parantamisen.

Mikä on makea manteliöljy?
Makea manteliöljy on makeiden mantelien eteerinen öljy, joka uutetaan öljyn tislausprosessin kautta, mutta se voidaan myös uuttaa manteliytimellä. Tämä väkevöity öljy on täynnä tyydyttyneitä, monokyllästymättömiä ja monityydyttymättömiä rasvoja, joista jälkimmäiset ovat huomattavasti korkeampia kuin edellä mainitut.

Makea manteliöljyn ravitsemustiedot
Tämä öljy on erityisen korkea E-vitamiinia, joka tuottaa yli 200% päivittäisestä tarpeestasi 100 grammassa. [1] USDA: n kansallisen ravintoaineiden tietokannan mukaan makea manteliöljy sisältää runsaasti K-vitamiinia ja välttämättömiä B-kompleksi vitamiineja, kuten riboflaviinia, niasiinia, tiamiinia, pantoteenihappoa, B6-vitamiinia ja folaattia. [2] [3] Siinä on runsaasti omega-6-rasvahappoja, jotka ovat erinomaisia ​​vahvistamaan hiuksia juurista ja joustavaan ihoon.

Makea manteliöljy on runsaasti mineraaleja, kuten kalsiumia, sinkkiä, mangaania, fosforia, magnesiumia ja kaliumia. Mantelit sisältävät L-karnitiinia ja fenyylialaniinia, kemikaaleja, jotka parantavat kognitiivista toimintaa ja parantavat mielialaa. Tässä nopeasti absorboivassa öljyssä oleva fenyylialaniini kulkeutuu ihon läpi tukemaan mielialaa parantavien hormonien, kuten dopamiinin ja adrenaliinin, erittymistä.

Makean manteliöljyn terveyshyödyt
Makea manteliöljyn tärkeimpiä terveyshyötyjä ovat ihon suojaaminen vaurioilta, kasvojen kosteuttaminen, ihon vaalentaminen, tulehduksen vähentäminen, ennenaikaisen ikääntymisen estäminen, hiusten terveyden parantaminen ja kynsien vahvistaminen.

Ihon vaalennus
Makea manteliöljy voi toimia erinomaisena ihon vaalentimena ja hoitaa huonoja auringon polttamia, ihon värjäyshäiriöitä, silmien alle jääviä ympyröitä, arpia tai muita vikoja, jotka haluat poistaa. [4] Levitä muutama tippa kärsineelle alueelle ja hiero öljyä varovasti paikalleen. Toistamalla tämä prosessi 1-2 kertaa kerran päivässä viikossa antaa iholle tasaisemman ja tasapainoisemman väriprofiilin.

Harmaalla pöydällä on manteliöljyä ja sydämenmuotoinen kulhoon manteleita

Hiusten hoito
Öljyllä on kyky vahvistaa hiuksiasi ja vähentää hiustenlähtöä. Dr. HH Hazen totesi American Journal of Nursing -lehdessä julkaistussa artikkelissa, että E-vitamiinin nuorentava laatu voi parantaa hiusten follikkelien terveyttä ja lisätä hiusten kiiltoa ja määrää. Vaihda hiustenhoitosi kolikkokokoisella manteliöljyllä

Estää ennenaikaisen ikääntymisen
Tämän eteerisen öljyn säännöllinen käyttö voi auttaa sinua etsimään nuorekas paras. Journal of Nursing and Health Science -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa todetaan, että E-vitamiinin, tiettyjen rasvahappojen ja muiden manteliöljyn vaikuttavien aineiden antioksidanttipotentiaali neutraloi vapaita radikaaleja ennen kuin ne voivat aiheuttaa ongelmia, kuten ihon joustavuutta, ryppyjä ja ikäpaikkoja. [6]

Parantaa halkeilevat huulet
Makea manteliöljy on erinomainen tapa hoitaa halkeiltuja huulia. [7] Öljy on runsaasti vitamiineja ja siinä on kosteuttavia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen käytettäväksi luonnollisena huulirasvana. Levitä hieman makeaa manteliöljyä kuiviin, halkeiltuihin huuliin.

Vähentää turvonneitä silmiä ja tummia silmän alustoja
Patruuna makea manteliöljy silmän alueelle ihana luonnollinen ratkaisu tummiin silmän alustoihin ja paisuneet silmät. [8] Tee tämä joka ilta ennen nukkumaanmenoa, välttäen varovasti suoraa kosketusta silmäsi kanssa ja anna sen toimia nukkuessa

Poistaa hilsettä
Makea manteliöljy hoitaa hilseä kosteuttamalla ja poistamalla kuolleet ihosolut päänahassa. Kirjoittaja Sylvia Sage kirjastaan ​​"Miten selviytyä hilseestä ja muista päänahkahäiriöistä" suosittelee hiuspohjan hieromista kevyesti lämmitetyllä makean manteliöljyllä, mieluiten sekoitettuna oliiviöljyn kanssa. [9] Jätä tunti ja pese pois pehmeällä shampoolla, joka poistaa hiutaleiden päänahan.

Vähentää tulehdusolosuhteita
Jos sinulla on tulehdusolosuhteita - joko sisäisesti tai iholla - makea manteliöljy voi olla nopea ja tehokas ratkaisu. Vuoden 2010 tutkimuslehdessä, joka julkaistiin Clinical Practice Journalin täydentävissä terapioissa, todettiin, että manteliöljyä levitetään ekseeman, psoriasiksen tai ruusufinon laastareihin muiden tulehduksellisten tilojen joukossa, se voi nopeasti stimuloida paranemisprosessia ja lieventää allergista reaktiota siinä osassa iho. [10] Vastaavasti, jos kulutat pieniä määriä makea manteliöljyä, se voi auttaa poistamaan suoliston tulehdusta, mikä auttaa säätelemään ruoansulatuskanavan terveyttä.


Parantaa kynsien voimakkuutta
Samoja etuja, joita tämä öljy antaa iholle ja hiuksille, voidaan käyttää myös kynsiin. Jos haluat vähentää

Lähteet Nature´s Sunshine ja https://www.organicfacts.net/sweet-almond-oil.html

Osta NSP manteli öljy täydentävän terveyden huollon ammattilaislta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti