lauantai 27. huhtikuuta 2019

Touch of Syenrgyn Wintergreen-eteerinen öljy

Touch of Syenrgyn 
Wintergreen-eteerinen öljy

Pullojen koot: 3ml ja  10 ml.
PIKA-KUVAUS
Gaultheria procumbens
Eteerinen öljy Ikivihreistä tai talvivihreässä (kutsutaan Wintergreeniksi) on anti-inflammatorinen, antispasmodic ja antialgic. Sitä käytetään nefriittisissä koliikoissa, munuais- ja vesikulaarisessa litiasiassa, lihasreumassa, kramppeissa, myosiitissa (mikrobien lihaskudoksen tulehduksessa).

Noudata Täydentävän terveyden huollon ammattilaisen ohjetta joka on sinulle henkilökohtaisesti ohjattu.

Wintergreen on ryhmä aromaattisia kasveja. Termi "wintergreen" kutsuttiin kerran yleisesti kasveiksi, jotka pysyvät vihreinä (jatka fotosynteesiä) koko talven ajan. Termiä "ikivihreä" käytetään nyt yleisemmin tähän ominaisuuteen.

Useimmat pensas-suvun lajit Gaultheria osoittavat tämän ominaisuuden ja niitä kutsutaan talvinäytöiksi Pohjois-Amerikassa, yleisimmin yleisesti amerikkalaista talvivihreää (Gaultheria procumbens). Gaultheria-suvun talvinäytöt sisältävät aromaattista yhdistettä, metyylisalisylaattia, ja niitä käytetään minttu-aromina.

käyttötarkoitukset

Wintergreen, Greeley, Pennsylvania; joulukuun alussa
Greenheria procumbensista peräisin olevia Wintergreen-marjoja käytetään lääketieteellisesti. Amerikkalaiset brewed teetä lehtiä lievittää reumaattisia oireita, päänsärkyä, kuumetta, kurkkukipua ja erilaisia ​​kipuja. Nämä terapeuttiset vaikutukset ovat todennäköisiä, koska metyylisalisylaatin ensisijainen metaboliitti on salisyylihappo, joka on todistettu NSAID, joka on myös asetyylisalisyylihapon metaboliitti, joka tunnetaan yleisesti aspiriinina. Amerikkalaisen vallankumouksen aikana talvivihreitä lehtiä käytettiin korvikkeena teelle, joka oli niukasti. [1]

Wintergreen on amerikkalaisten tuotteiden yleinen maku, joka koostuu purukumista, rahapajasta ja karkkeista savuttomaan tupakkaan, kuten tupakan (amerikkalaisen "dip" - nuuskan) ja snuksen. Se on yleinen maku hammashygieniatuotteille, kuten suuvesi ja hammastahna. Se on osa amerikkalaisen alkuperän juoma-olutta.

Wintergreen-öljyä voidaan käyttää myös taidepainatussovelluksissa värikopiotiedoston tai värilasertulostuksen siirtämiseen korkealuokkaiselle paperille, kuten kuumapuristetulle akvarellipaperille. Siirtomenetelmässä päällystetään lähdekuva talvivihreällä öljyllä ja asetetaan sen jälkeen kuvapuoli alaspäin kohdepaperille ja painetaan paperinpalat yhdessä paineen alaisena käyttäen standardia etsauspuristinta.

Wintergreen-öljy on eräiden suosittujen kasviöljypohjaisten voiteluaineiden ainesosa, jota käytetään ampuma-aseiden huollossa. Nämä tuotteet, joita myydään nimillä Seal1 ja Frog Lube, ovat kasvisöljyjen omia seoksia, joiden tarkoituksena on puhdistaa, voidella ja säilyttää tuliaseiden metallipinnat [2]. Niillä on etuja öljypohjaisten tuotteiden suhteen, jotka ovat myrkyttömiä ja biohajoavia.

Keinotekoista talvivettä öljyä, joka on puhdasta metyylisalisylaattia, käytetään mikroskopiassa sen suuren taitekertoimen vuoksi [3].

Öljy

Wintergreen (Gaultheria procumbens) eteerinen öljy
Gaultheria-lajilla on yhteinen ominaisuus talvihiilen öljyn tuottamiseen. Wintergreen-öljy on vaaleankeltainen tai vaaleanpunainen neste, joka on voimakkaasti aromaattinen ja makea, puumainen haju (komponentit: metyylisalisylaatti (noin 98%), α-pineeni, myreeni, delta-3-kareeni, limoneeni, 3,7-guaiadieni ja delta-cadinene) [4], joka antaa tällaisille kasveille erottuvan "lääketieteellisen" hajua, kun se on mustelmissa. Salisylaattiherkkyys on yleinen haittavaikutus metyylisalisylaatille talvihiilen öljyssä; se voi tuottaa allergisia oireita tai astmaa.

Wintergreenin eteerinen öljy saadaan yleensä höyrytislaamalla kasvien lehdet lämpimässä vedessä. Metyyli- salisylaattia ei ole läsnä kasvissa, ennen kuin se muodostuu glykosidien vaikutuksesta entsymaattisesti lehtien sisällä, koska ne on makeroitu lämpimässä vedessä. [5] Wintergreen-öljyä valmistetaan myös joistakin koivulajeista, mutta näitä lehtipuita ei kutsuta talvinäytöiksi. Spiraean kasvit sisältävät myös metyylisalisylaattia suurina määrinä ja niitä käytetään samoin kuin talvivihreitä. Wintergreenillä on vahva "minty" haju ja maku; Gaultheria-suvun kasvit eivät kuitenkaan ole todellisia rahapajoja, jotka kuuluvat Mentha-sukuun.

Wintergreen-öljyä käytetään paikallisesti (laimennettuna) tai aromaterapiana kansanhoitona lihas- ja nivelten epämukavuutta, niveltulehdusta, selluliittia, lihavuutta, turvotusta, huonoa verenkiertoa, päänsärkyä, sydänsairautta, verenpaineesta, reumasta, jännetulehduksesta, kramppeista, tulehduksesta, ekseemasta, hiustenhoitosta , psoriasis, kihti, haavaumat ja rikki- tai mustelmakohdat [vaaditaan] Nestemäinen salisylaatti liukenee kudoksiin ja myös kapillaareihin, ja jotkut tulevat verenkiertoon, jossa se voi aiheuttaa samanlaisia ​​riskejä joillekin Aspirinin näkökohdille tietyille ihmisille , kuten ne, joilla on tromboosi. Wintergreeniä käytetään myös joissakin hajusteiden sovelluksissa ja makuaineena hammastahnaa, purukumia, virvoitusjuomia, [4] makeisia, Listerineä ja mintun aromiaineita varten. Yksi sovellus on ruosteenpoisto ja koneiden rasvanpoisto. Wintergreen on erityisen tehokas meri- veden korroosiota rikkomalla.

Wintergreen-öljyn on osoitettu olevan hyödyllistä kovettuneiden kumikomponenttien joustavuuden palauttamisessa. [6]

Öljyn myrkyllisyys
Lisätietoja: Metyylisalisylaatti § Turvallisuus ja myrkyllisyys
Yksi millilitra (20 tippaa) talvivihreää öljyä vastaa noin 1860 mg aspiriinia tai lähes kuutta säännöllisesti kestävää aikuista aspiriinitablettia. [7]

Hoito on identtinen muiden salisylaattien kanssa. Hemodialyysin varhaista käyttöä yhdessä maksimaalisten tukitoimenpiteiden kanssa kannustetaan metyylisalisylaatin merkittävässä nauttimisessa [8].

Lähteet ; https://en.wikipedia.org/wiki/Wintergreen
Sekä Nature´s Sunshinen tuote tiedot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti