keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Psykokinesiologia selvittää paranemisen esteen fyysisellä tasolla ja tunnetasolla:


Psykokinesiologia selvittää paranemisen esteen fyysisellä tasolla ja tunnetasolla:


Tiesitkö, että kun sairastumme, niin se elin, jossa sairastuminen on, lakkaa heijastamasta valoa ja mitä enemmän valon tuottaminen ja valo ovat sekaisin, sitä sairaampi elimistömme on. Tätä kutsutaan valokehoksi tai energiakehoksi, jossa tunnemme meidän tunteemme.

Related imageSuomalainen aivotutkimus on osoittanut, että koemme tunteita paitsi mielen lisäksi myös kehossa. Rakastuminen voi todella tuntua lämpönä kaikkialla, kun taas kauhuleffa karmia selkäpiitä.
Tutkittaville esitettiin voimakkaita tunteita herättäviä elokuvia, kasvojen ilmeitä sekä tarinoita. Sitten he värittivät tietokoneella kuvia kehonsa niistä kohdista, jotka muuttuivat tunteen seurauksina. Tutkimuksen aiheena olivat kuusi perustunnetta, viha, pelko, inho, suru, ilo ja hämmästys.
Kehon ja mielen väliset yhteydet osoittautuivat yllättävän samanlaisiksi ihmisistä riippumatta.
– Biologiaan perustuvat selviytymismekanismit ovat olleet samankaltaisia kaikissa kulttuureissa ja tuloksemme antavat konkreettista näyttöä tästä. Aiemmin ei ole laadittu näin tarkkoja tunteiden kehonkarttoja, sanoo tutkimusryhmää johtava Aalto-yliopiston professori, aivotutkija Lauri Nummenmaa.

Valokehomme keino keskustella alitajunnan kanssa:


Meidän valokehomme eli tunnekehomme kautta voidaan todella analysoida hyvin tarkasti, mikä on sairauden tekijä, jotta paraneminen voisi tapahtua, mutta vasta sitten, kun henkilö on hoitanut mahdolliset traumansa ja/tai haitalliset käyttäytymismallinsa.
 
Hoidon alussa analysoin tarkasti silmän iiristä, ihoa, kieltä ja lisäksi teen kynsianalyysin, josta saadaan selville paljon tietoa geeneistä sekä tämänhetkisestä fyysisestä tilanteesta.

 

Tältä näyttää asiakkaidemme edistyminen:

Terveyden ja henkisen tasapainon häiriön lähteet voidaan jakaa seuraaviin alueisiin:
1.Psyykkeen tason traumat: 
Käsittelemättömät ja tukahdutetut sekä vaikeat tapahtumat ja siitä johtuva stressi, ns. purkamaton sielun konflikti.
2. Energeettiset tukkeumat ja häiriöt: 
Fyysisen kehon arvet, kuten poisvedetyt hampaat, loukkaantumiset, lävistykset, tatuoinnit, silmälasit, hammaspaikkojen aiheuttama elektrogalvanismi, energiakehon tukkeumat sekä asymmetriat.
3. Ruoka-aine ja ympäristöallergiat: 
Ruoka-aineallergiat, (gluteiini, kaseiini jne.) huonepöly, siitepöly, kissa, koira, metalli, kemikaalit, lääkkeet jne.
4. Geopatia ja sähköstressi
Verisuonet, makuupaikka, tietokone, puhelin, puhelinmastot jne.
5. Myrkkyrasite: 
Ulkoiset myrkkyrasitteet: raskasmetallit, liuottimet, lääkkeiden ylijäämät, hiusvärit, petrokemikaalit, puunsuojausaineet, ruoka-aineiden myrkkyrasite.  
Biotoksiinit: virusten, bakteerien, loisten ja sienien jäterasite, kehon omat kuona-aineet, home.
6. Puutostilat
Proteiinit, rasvahapot, biologiset hiilihapot, kivennäis- ja hivenaineet, vitamiinit, entsyymit, vesi, happi jne.
7. Rakenteelliset ongelmat
Okkiluusio eli purenta, nikamat, lantion asento jne.

Psykokinesiologian on kehittänyt Saksalainen lääkäri vuonna 1989.


Psykokinesiologian on luonut neurologisiin sairauksiin erikoistunut lääkäri Dietright Klinghart Saksassa vuonna 1989. Psykokinesiologialla saadaan selville seitsemän tekijää, jotka voivat olla paranemisesi esteenä. Kun oireen taustatekijät on tarkkaan selvitetty, tehdään selkeä ja yksilöity hoitosuunnitelma, jossa paraneminen on hyvinkin nopeaa noudattamalla lihastestauksen hoito-ohjetta.

Psykokinesiologiaa ovat käyttäneet lääkärit ja luontaishoitajat Saksassa jo 1990-luvulta asti. Kyseinen tekniikka on tieteellisesti todistettu sydämen lyöntitiheyttä mittaavalla laitteella. Siinä havaittiin, että jokaisen hoitokerran jälkeen sydämen lyöntitiheys rauhoittui, joka kertoo stressitason vähenemisellä. Stressi aiheuttaa 80% sairauksista ja pahentaa jo olevia sairauksia.

Varaa aikasi ensimmäiseen maksuttomaan keskusteluaikaan, Minja Zeukselta!
con@abundante-salud.fi  / +34 622 624 112 / www.abundante-salud.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti